Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНДОН ПАК СИ ВАПЦА КОСАТА, ЗАПРИЛИЧА НА ЗЕЙН МАЛИК

АНДОН ПАК СИ ВАПЦА КОСАТА, ЗАПРИЛИЧА НА ЗЕЙН МАЛИК

васил андонов андон andon vasil andonov pikpuk

Васил Андонов, по-известен вече като Андон, е познат в социалните мрежи като влогър, актьор в уеб сериали и певец. Някои от вас може би го знаят и като PICKPUKK, но този псевдоним вече е в историята.

През годините музиката се превърна в неговата най-голяма страст. През 2019 г. той дори подписва с компанията на Галин „Alpha Music”, но 6 месеца по-късно договорът му е прекратен по взаимно съгласие и така и не правят заедно нито един проект.

И АНДОН НАВЛЕЗЕ В ЧАЛГАТА

Музикалният му път наскоро го заведе в поп фолка, като преди това хитовете му бяха в съвсем друг жанр. Дълги години той и Никол Бутева бяха една от инфлуенсърските двойки, но впоследствие връзката им приключи и всеки пое по собствен път.

Певецът не се страхува да експериментира както в кариерното си развитие, така и в личен план. Промените доста му допадат, защото често можем да го видим с различни визии – кои от кои по-шантави, отбелязва vbox7. В стори в личния си профил в Instagram той сподели видео, на което се вижда, че той отново боядисва косата си руса. Ако върнем лентата назад, ще видим, че той поне няколко пъти е минавал в отбора на „блондинките“.   Възможно е и да копира английския певец Зейн Малик- определено има огромна прилика между двамата сега.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🛑ANDON (@andon.official)

Top