Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНДРЕА НА УСПОКОИТЕЛНИ, КОБРАТА СЕ ПОЯВИ НА РОЖДЕНИЯ Й ДЕН

АНДРЕА НА УСПОКОИТЕЛНИ, КОБРАТА СЕ ПОЯВИ НА РОЖДЕНИЯ Й ДЕН

андреа andrea

Андреа го закъса здраво със здравето. Фолкаджийката не се чувства добре психически. Често получава паник атаки и затова се тъпче с успокоителни. Това разкри самата тя в последното си включване на живо в Инстаграм, където разговаря с фенове.

Последната криза певицата получила преди записите на новите й песни в Букурещ, когато се притеснила. „С паник атакате се справям с едни хапчета“, лаконична беше Андреа.

Доколко драматичната раздяла с боксьора Кубрат Пулев и децата, които му се родиха от следващата му изгора имат отношение за психическия срив на певицата, остава загадка.

АНДРЕА ПУБЛИКУВА ШОКИРАЩО ВИДЕО, ПОСВЕТЕНО НА НОВАТА НА КОБРАТА

Иначе сагата между Андреа и Кобрата явно въобще не е приключила, въпреки сълзливото видео за сбогом, което пусна блондинката след новината за първото му дете, пише Телеграф. От снимка, която се появи в Инстаграм стана ясно, че само преди дни Кобрата се е появил на рождения ден на Андреа. Според публикации в онлайн медии Пулев отишъл непоканен на тържеството и подарил на Андреа гривна за 12 000 евро, непосредствено преди раждането на второто му дете Спартак.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Пак в интернет пространството се завъртя и информацията, че Андреа е избухнала с аудиоклип, в който е замесено името на новата жена на майката на Спартак и сестричката му Христина – Розали Петрова. Въпреки че до аудио файла вече няма достъп, lupa.bg твърди, че в него Андреа разговаря с жената на бившия мъж до Розали.

АНДРЕА ПРОГОВОРИ ЗА БЕБЕТО НА КУБРАТ И ОПИТА ЗА САМОУБИЙСТВО

Ирена Драгиева твърди, че мъжът й е починал заради Розали, с който били любовници в продължение на 8 години. Записът на разговора между Андреа и Ирена бил от 2020 година, а мъжът на Ирена – Ненчо починал през 2016 г. Андреа била сплашвана от Розали, която въртяла сделки за покупко-продажба на имоти. Най-вероятно именно брюнетката щяла да строи сграда на общинския парцел във вилна зона „Киноцентъра“ между „Драгалевци“ и „Бояна“, който Кобрата купил на доста изгодна цена, твърди още lupa.bg. Според публикацията в сайта, преди да омае Кобрата, Петрова била трета страна и в друг подобен триъгълник. Преди много години 33-годишната собственичка на агенция за недвижими имоти имала отношения с Ненчо Драгиев – един от съсобствениците на столичен търговски център.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Top
>