Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНДРЕА СПАСИЛА ЕГИПЕТСКИ КОН ОТ ПРЪЧКА

АНДРЕА СПАСИЛА ЕГИПЕТСКИ КОН ОТ ПРЪЧКА

андреа-andrea

Андреа продължава да залива мрежата с кадри от Египет, където през последните месеци ходят всички. Явно бившата на Кобрата е прекарала седмица или две в северноафриканската държава и сега ще задръсти социалните мрежи със снимки.

След като видяхме наскоро ремонтираните й цици на фона на египетските пирамиди, а след това и чисто голото й тяло насред пустинята, както и гмуркане в Червено море, дойде ред и на снимка с… кон, видя Secret.bg.

„Ето го моето конче, с което яздихме в пустинята. Не исках да се движим бързо, за да не се преумори от жегата. Не давах и на египтянина с мен да го удря с пръчката, защото за мен това е погрешно! Насилието над животни е едно от най-долните проявления на човечеството! Конете разбират с думи, жестове, усещат те. Не съм запалена по ездата, но съм запалена да третираме животните, като живи същества, които имат душа, имат чувства“, философства Андреа.

„Имат живот, даден им от Господ, не от нас! Сега апелирам, грозният туризъм с насилието върху животни, да не се толерира в Египет! Покрай пирамидите, покрай пустинята, се нагледах на ужасно отношение към конете! Искам да се възмутите на това, както се възмущавате на голата ми снимка в пустинята! Покажете, че моралът не е с двойни стандарти“, пише още тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Top
>