Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНЕЛИЯ НЕ Е БРЕМЕННА, А ДЕБЕЛА

АНЕЛИЯ НЕ Е БРЕМЕННА, А ДЕБЕЛА

анелия-anelia

Анелия все още не е бременна, а просто е качила 5-6 килограма над стройната си осанка. От няколко месеца упорито се носят слухове, че брюнетката е заченала от годеника си Любомир Захаринов. Влюбените гълъбчета се сгодиха в началото на юли и това още повече засили клюките, че ще стават родители.

Репортер на „Уикенд“ видя Анелия на участие. Това затвърди впечатлението, че брюнетката определено не е бременна, а просто е качила килца. Бившата на Коко Динев е наляла на ръце, ханш и бедра, но определено няма корем, нито по-пищни гърди.

Певицата може и да е наддала на килограми, но пък изглежда много щастлива и направо сияе. За разлика от повечето си колежки Анелия все още не се е увлякла по тунинга, не си е направила огромни устни, не си е отрязала носа и не е клонинг на всички останали.

АНЕЛИЯ РАЗТЪРСИ СЪС СЕМЕЙНИ ТАЙНИ ЗА МЪЖА СИ

Тя има само малко силикон в бюста, който е едва 350 кубика в гърда и е нищожно количество на масовото слаганите по над килограм импланти в гръдта.

Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ се раздаде на макс на участието си и веселеше гостите на заведението в продължение на точно един час. Анелия не отказваше снимки и поздрави. Изборът й на тоалет бе доста странен и неподходящ за фигурата й, но пък в лице изглеждаше невероятно и поне с 10 години по-млада.

Top