Вие сте тук
Начало > Музика > СЛЕД РАЗДЯЛАТА: АНЕЛИЯ СЕ ЗАРОВИ В РАБОТА

СЛЕД РАЗДЯЛАТА: АНЕЛИЯ СЕ ЗАРОВИ В РАБОТА

анелия anelia

След като изненадващо се раздели с годеника си – хазартният бос Любомир Захаринов, Анелия се зарови в работа. Заралийката пак се фокусира върху професията си, както бе, преди да срещне отново любовта. А уж бе отворила нова страница, възнамерявайки да се цели в баланса между кариерата и личния си живот.

Хитовата изпълнителка обяви професионалните си планове с включване на живо в социалните мрежи, раздразнена от слуховете, че спирала да пее. Не й било в стила да се обяснява и да коментира клюки за себе си, но този път направила изключение, тъй като това, което прочела, било притеснително.

Не само не стопирала кариерата си, но и работела на пълни обороти. „През този месец съм организирала с моите екипи снимането на три проекта, преди това направих и още един, който задържах малко във времето. При мен тече усилена работа. Очаквайте ме с много хубави неща и песни. Много ви обичам и не вярвайте на тези глупости, които четете“, обясни Анелия.

Нищо не каза за раздялата с Любомир, с когото планираха сватба съвсем скоро.

ЗАЩО СЕ РАЗПАДНА ГОДЕЖЪТ НА АНЕЛИЯ И ЛЮБО

Певицата каза „да“ на любимия си през юли миналата година, малко след 41-ия рожден ден. Показа и годежния пръстен в инстаграм профила си, където за радост на феновете и нетипично за себе си споделяше доста кадри от романтичните моменти с Любомир.

Последно през януари Анелия се похвали с ваканцията с годеника си в Банско. Певицата за първи път се качи на ски, като от забавните снимки пролича, че именно годеникът й е нейният учител, но тези кадри вече не са в инстаграма й.

Случайно или не, през февруари Анелия пусна парчето „Няма да ме замениш“, което веднага бе сравнено по звучене с първите й хитове и заслужено пожъна само позитивни коментари.

Top
>