Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНИ ХОАНГ ПОЛЕТЯ НАД СОФИЯ

АНИ ХОАНГ ПОЛЕТЯ НАД СОФИЯ

Екстремните преживяване се превърнаха в най-новата страст на Ани Хоанг. Поредното предизвикателство, което й подари мъжа на нейното сърце, режисьорът Людмил Иларионов – Люси. Той успя да я изненада по един много романтичен и красив начин. Люси я отведе на Витоша с обещанието, че ще поязди див кон, но всъщност истината се оказа съвсем друга. След като се изкачиха на върха на планината с кола, повървяха още близо пет километра, за да отидат на уречената среща. Там се оказа, че изненадата, която очаква певицата всъщност е полет с парапланер.

Ани Хоанг полетя в компанията на инструктора Тодор Тодоров – Батман на височина от 2200 метра в небето над София. Полетът продължи близо час, през който високият адреналин не попречи на певицата да запечата този вълнуващ момент със серия от фотоси, които направи собственоръчно със селфи стик. Не липсваха и опасни моменти по време на цялото това приключение. На самия старт Люси и още един асистент трябваше да придържат въжетата на парапланера докато се появи нужният вятър, за момент те ги изпуснаха и Ани полетя към скалите, но в крайна сметка всичко беше овладяно навреме.

В края на полета Люси развълнувано очакваше приземяването на своята любима в Драгалевци. Минутки преди да стъпи на твърда земя, изпълнителката за момент изпита страх, след като инструктора направи няколко резки маневри, за да овладее парапланера. Всичко приключи успешно и Ани Хоанг сподели, че това е една от най-хубавите изненади, които й е правил любимия мъж. Преди броени дни пък певицата полетя в небето след изстрелване с бънджи в морския град Приморско.

Top
>