Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНИТА НА РАЧКОВ ЗАБИ СУПЕР БОГАТ ТУРЧИН

АНИТА НА РАЧКОВ ЗАБИ СУПЕР БОГАТ ТУРЧИН

анита димитрова anita dimitrova

25-годишната бивша половинка на Димитър Рачков определено успя да му натрие носа. След като комикът я заряза преди повече от година, Анита Димитрова най-сетне показа кой е мъжът, който топли леглото й. Той е красив, изискан, елегантен и най-вече – висок. Преди броени часове Анита се похвали с първите им общи снимки в публичното пространство.

Според източници на Intrigi.bg той е неприлично богат турски бизнесмен, с когото Анита се запознава покрай работата си. Бившата на Рачков работи като брокер на недвижими имоти и именно покрай закупуването на луксозна бизнес сграда Анита се запознава с тайнствения богаташ.

Двамата са прекарали Новата година в ултра луксозен и скъп 5-звезден хотел в Анталия, където офертите за празниците започваха от 2000 евро на човек.

АНИТА БЯСНА НА РАЧКОВ ЗАРАДИ БЕБЕТО: МНОГО БЪРЗО МЕ ПРЕЖАЛИ!

„Този мъж те кара да блестиш“, похвалиха я нейни приятели в мрежата, а Анита Димитрова веднага потвърди: „Да, вярно е! Наистина ме кара да блестя“. „Любовта е създадена за теб и мен“, продължава с обясненията в любов младата хубавица.

Връзката й с Рачков отдавна е минало. „Много ми беше трудна и мъчителна раздялата с Димитър Рачков. След нея изпаднах в дупка, което ми се случва за първи път в живота. Но благодарение на хората, които ме подкрепиха, и разбира се, на себе си успях да се измъкна. Вече съм добре и щастлива“, разкри преди повече от половин година 25-годишната Анита. Двамата имаха сериозни отношения в продължение на повече от 2 години, но по инициатива на Рачков се разделят в края на 2022 г.

Top
>