Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АНТОАНЕТ ПЕПЕ И ИВО КАРАМАНСКИ СЕ ГЛЕЗЯТ НА ЗИМНА ВАКАНЦИЯ

АНТОАНЕТ ПЕПЕ И ИВО КАРАМАНСКИ СЕ ГЛЕЗЯТ НА ЗИМНА ВАКАНЦИЯ

антоанет пепе иво каримански antoanet pepe ivo karimanski

Карането на ски, сноуборд и практикуването на други зимни спортове не е евтино хоби. Всички знаем какви са цените в родните курорти, но за някои българи цената от 20 лв за бургер… не са проблем. Да не издребняваме обаче, когато става въпрос за Антоанет Пепе и Иво Карамански – новата светска двойка на България.

За любовта им първи ние съобщихме още през лятото, когато двамата бяха забелязани на морето. Навръх Рождество Христово двамата потвърдиха официално за връзката си в интервю за Мон Дьо. Двамата не спират да споделят връзката си, а сега са се отдали на зимни приключения.

АНТОАНЕТ ПЕПЕ РАЗКРИ, ЧЕ ДАТСКИЯТ Й СЪПРУГ БИЛ НАРКОЗАВИСИМ

Влогърката и нейната половинка споделиха в Instagram, че са прекарали уикенда на Боровец, където условията са чудесни за ски, сноубърд и т.н. Е, чайчето на пистата може да ви излизе соленичко, ако не си носите вие, но това са дребни подробности, пише vbox7.

По-рано двамата бяха на романтичен уикенд във Велинград, който също скандализира с цените, които гонят тези в държави като Италия и Австрия.

ИВО КАРИМАНСКИ ПРОГОВОРИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЗА КАТАСТРОФАТА И АНТОАНЕТ ПЕПЕ

Иначе Пепе и Карамански не са само по почивки и ваканции. Двамата си живеят в София, грижат се за децата на Антоанет, които са от предишните ѝ две връзки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от KARAMANA (@ivokaramanski)

Top
>