Вие сте тук
Начало > Музика > Антония Маркова представя дебютен албум

Антония Маркова представя дебютен албум

Първият самостоятелен албум на певицата Антония Маркова ще бъде представен официално днес пред пловдивската публика. Началният час на събитието е 19:30, а мястото – Център за сценични изкуства Stage 51, съобщи младата звезда. Тя не скри вълнението си от факта, че самата Валя Балканска ще я представи пред публиката и ще я подкрепи в този специален момент. Двете ще изненадат гостите с общо изпълнение на сцената под съпровода на гайдаря Петър Янев, каза още Антония. Това събитие е първото от поредицата срещи с публиката, които ще са част от представянето на албума „Как ще те обичам”.

 „Това е един дългоочакван и бленуван момент за мен, който ще увенчае труда ми и този, на хората създали моите песни“, сподели Антония Маркова. „Безкрайна е радостта ми от работата с един прекрасен екип от професионалисти, които приеха проекта като лична мисия, и които  вече смятам за свои приятели“, допълни тя. „Искам да изразя огромната си благодарност към моите приятели от Мебели „Дизма”, които повярваха в мен и ме подкрепиха в това невероятно приключение“, сподели Антония. Те спонсорират издаването на албума ми и заедно сме много горди с крайния резултат като се надявам творчеството ми да допадне на всички.

Сингълът „Как ще те обичам“, който е дал име на албума, е по музика и аранжимент на композитора Димитър Гетов. В самото CD са включени общо 16 авторски парчета на български и английски език, написани специално за младата изпълнителка от едни от най-добрите композитори и текстописци в България. Обложката е истинско произведение на изкуството, а книжката към него съдържа всички текстове на песните, както и снимки от уникалната фотосесия на певицата в изоставен тютюнев склад в Пловдив.

Антония Маркова е утвърдена поп изпълнителка със запомнящи се участия в телевизионните музикални формати „Мюзик айдъл“ и Гласът на България“. Антония печели 8 GRAND PRIX само в рамките на последната година, което неоспоримо доказва огромния й талант и страст към музиката. През годините е участвала в редица престижни музикални събития като френския фестивал „Златен ключ“ през 2003 г., „Бургас и морето“, фестивала „София пее“.  Световно признание певицата получава на музикалния конкурс AVON VOICES, където достига полуфиналите сред 9000 изпълнители от цял свят.

Top
>