Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АРИА СПИ С ШУКАРИТЕТЕН РОМ

АРИА СПИ С ШУКАРИТЕТЕН РОМ

ариа цецо харема aria ceco harema

Певицата Ариа има ново богато гадже – известният ромски ресторантьор Цветан Петков, популярен като Цецо Харема, койтоп реди няколко години любеше нейната колежка Лияна. Силиконката реши да афишира връзката си с Цецо навръх Нова година. Ариа публикува в социалните мрежи няколко фотоса, които показваха ръцете или част от брадата на циганина, но не и лицето му. Ясно е, че става въпрос за Харема.

Скандалната Мария Цветкова, както е истинското име на фолкаджийката, имаше бурна любов с футболиста на ЦСКА Георги Йомов.

АРИА ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЯ, КАРА ФЕНОВЕ ДА ПРАВЯТ ЛИЦЕВИ ОПОРИ В МОРЕТО

От няколко месеца има връзка с Цецо Харема. Двамата са посрещнали Нова година в култовия ресторант „Новиков“ в Истанбул, а заможният бизнесмен отрупал новата си с куп подаръци. Цветан Петков бързо завоювал сърцето на дашната мадама, която си пада само по заможни господа.

Най-разюзданата ни фолкаджийка има цял куп от известни и заможни мъже в секс тефтерчето си. Мария има 12-годишен син от милионера от Свети Влас Динко Динев, който се разведе заради изкусителката и заживя с нея, но не за дълго. Тя бързо забременя от богаташа и го дари със син, пише „Уикенд“.

Top
>