Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АРИАНА ГРАНДЕ ПРЪСНА 14 МИЛИОНА ЗА ЛЪСКАВО ИМЕНИЕ

АРИАНА ГРАНДЕ ПРЪСНА 14 МИЛИОНА ЗА ЛЪСКАВО ИМЕНИЕ

ариана-гранде

По време на пандемията от коронавирус много звезди свиха значително разходите си. Въпреки кризата Ариана Гранде реши да инвестира в нов дом.

Имението, което 26-годишната изпълнителка си е взела струва 14 милиона долара и се намира в един от най-богатите квартали на Бевърли Хилс. Палатът е разположен на хълм и се простира на цели 930 квадратни метра.

Къщата е на три етажа и е дело на известно проектанско бюро в Лос Анджелис. Домът има 4 спални, 7 бани, фитнес, СПА зона и винарна, която събира 300 бутилки алкохол. Разбира се, огромните прозорци, които стигат до тавана, предлагат невероятна гледка към близкия каньон и Тихия океан.

В двора си Гранде разполага с басейн и специален бар, който е подходящ за огромните партита, които ще се провеждат след края на пандемията.

АРИАНА ГРАНДЕ ЗАРЯЗА ГАДЖЕТО СИ

Ариана е доволна от сделката, защото първоначалата цена на имота е била 25,5 млн. долара, след което е била намалена на 17,5 млн, а сега тя го взима само за 14 милиона долара.

Богатството на Ариана Гранде възлиза на 100 милиона долара, които постоянно се увеличават благодарение на рекламни договори и нови колоборации с други изпълнители, отбелязва Галерия. Съвсем наскоро тя участва в новата песен на Лейди Гага Rain on Me, която се превърна в хит.

Top
>