Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЕТО С КОЯ АКТРИСА Е В ЦАРЕВО СТЕФАН ДАНАИЛОВ

ЕТО С КОЯ АКТРИСА Е В ЦАРЕВО СТЕФАН ДАНАИЛОВ

След три години, в които не прие участие в нито един нов спектакъл, Аня Пенчева най-накрая се завръща на сцената с премиера. Тя ще играе в нова унгарска пиеса заедно с Тончо Токмакчиев, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и Сашо Кадиев. Премиерата е през лятото в Царево.

Малко преди това на същата сцена ще се качи Стефан Данаилов-Мастера, който ще представи автобиографичната си книга, написана в съавторство с Георги Тошев. Именно в нея актьорът призна за голямата си любов с Аня Пенчева, заради която дори е щял да се разведе през 80-те. Ролята в новата пиеса, в която участва секссимволът на българския театър, отново е на фатална жена, която много иска да се задоми, но всички мъже, с които има връзка, умират мистериозно.

Спектакълът се казва “Тя, той и още двама-трима”, а автор е известният унгарски драматург Жолт Пожгаи, който често поставя пиеси в България. Поканата Аня да участва в пиесата дошла лично от продуцента Димитър Тодоранов, който е известен с многобройните си арт изяви. Премиерата е на 28 юли в Царево. Преди това спектакълът ще се играе още два пъти – в гр. Стамболийски и в Димитровград. В столицата пиесата ще се играе през есента. Минути преди Пенчева да излезе на сцената, тя ще се срещне със Стефан Данаилов, пише “България днес”.

“От три години насам всяко лято прекарвам в Царево. Със сестра ми Роси имаме къща там. Приех да участвам в този проект, защото е смислен”, сподели големият актьор. Освен него другото голямо име, което ще участва в “Арт поток”, е Стоянка Мутафова. Тя ще представи книгата за себе си от дъщеря й Мария Грубешлиева. “Знам, че и Таня Лолова ще дойде, както и Георги Мамалев.

И ние всички с книги, много сме големи”, пошегува се през смях невероятната Мутафова. Фестът ще представи няколко пиеси и с участието на Кирил Ефремов – “На живо от оня свят”, “Маршрутка”, “Мъже под чехъл”.

Top