Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АРТИ И КРИСТИНА ДОНЧЕВА СЕ ОЖЕНИХА

АРТИ И КРИСТИНА ДОНЧЕВА СЕ ОЖЕНИХА

арти кристина дончева arti kristina doncheva

Младите изпълнители Арти и Кристина Дончева, които се прочуха покрай участието си в различни певчески ралити формати, вдигнаха сватба.

Двамата са се венчали този уикенд край морето, като от снимките от щастливото събитие става ясно, че съвсем скоро семейството им ще се увеличи с един член.

АРТИ И КРИСТИНА – ЛЮБОВ, ДОСТОЙНА ЗА ФИЛМ

„Оженихме се! Каквото и да напиша ще е малко! Искам първо да благодаря на семействата ни, които са прекрасни хора! Благодарим им за подкрепата, цялата любов и грижа. Благодарим на всички, които присъстваха! Благодарим и на всички, които се обадиха и на всички, които писаха, за да ни поздравят! На Артьом му благодаря. Благодаря му за търпението през годините! Благодаря му, че ме обича толкова чисто и истински, заради цялата ми същност! Щастлива съм, че преминахме през огромни битки, за да стигнем до тук! Пожелавам си семейният ни живот да бъде много емоционален, за да поддържаме огъня завинаги! А любовта, тя винаги е била наш спътник и завинаги ще бъде. Обичам те, любов моя!“, написа чаровната брюнетка в социалните мрежи.

Припомняме, че Арти и Кристина са в очакване на мъжка рожба.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ARTi 🎤🎬 (@artiom_)

Top
>