Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АРТИ И КРИСТИНА – ЛЮБОВ, ДОСТОЙНА ЗА ФИЛМ

АРТИ И КРИСТИНА – ЛЮБОВ, ДОСТОЙНА ЗА ФИЛМ

арти-артьом-кристина

Финалът на „Гласът на България“ бе разтърсен от предложението за брак, което изпълнителят АРТи отправи към една от финалистките – Кристина Дончева. Оказа се, че двамата имат дълга история, подходяща за сценарии на любовна комедия.

„Отношенията ни буквално са като сюжет на сапунен сериал. Някой ден можем да снимаме филм. Всъщност тя е човекът, който се бори най-много за тази любов, за което безкрайно много й благодаря. Когато започнахме да връщаме лентата назад, установихме, че всичко започна още преди 15 години, когато и двамата пяхме в хора на „Милка Стоева“ в Бургас. Тя беше от групата на по-малките, а аз съответно от по-големите. Кристина ми е разказвала как била влюбена в някакъв батко, как тайно се е криела, за да го гледа и тъй като аз бях единственото момче в голямата група – няма друг вариант, освен това да съм бил аз“, разказва пред Secret.bg АРТи. Който в даден момент спира да пее в хора и  всичко приключва за даден момент.

„В последствие, във вече по-зряла възраст, за първи път, пак тя, ме видя през 2015-та на едно събитие на плажа в Бургас – концерта на The Voice. По нейни думи  това за нея било любов от пръв поглед. Много романтично, нали?!. Но тъй като е имало много хора, а аз бързо съм изчезнал нанякъде, тя започнала да ме издирва. Питала приятели за мен, търсела ме във Facebook няколко дни – изредила всички възможни имена – Георги, Иван, Тодор и т.н., но така и не успяла да ме открие.. Откъде да знае милата, че се казвам Артьом“, разкрива емоционално певецът.

АРТИ РАЗПЛАКА ХИЛЯДИ С ЛИЧНА ИСТОРИЯ

„Две седмици след това събитие бях на снимки на руския сериал „Курортный роман“ в Златни Пясъци. След снимките реших да остана няколко дни във Варна. Тъй като тогава бях много близък с Мишел и Дара, тогава тя още беше просто Дарина Йотова, се уговорихме да се видим и да мина да ги взема. В същото време обаче не знаех, че в този ден ще се запозная и с бъдещата си годеница, която тогава беше останала при Мишел за няколко дни“, спомня си Артьом.

арти-артьо-кристина

„Когато отидох да ги взема, се запознах с Кристина, която беше крайно стъписана, когато ме видя – първоначално изобщо не разбрах защо. Тя ми разказа историята по-горе доста време след като се запознахме официално. Тогава тя беше звезда от X Factor, а аз тепърва започвах да се занимавам с музика.
​След като се запознахме, нещата се развиха доста бързо. Тогава за първи път имахме отношения и излизахме около половин година„, разкрива певецът с руски корени.

След това се разделят и събират няколко пъти, но никога не си афишират отношенията.

„Решихме да ги кръстим „специални“ и да не им слагаме етикет „гаджета“, „двойка“ или нещо подобно.. Направихме и 1-2 дълги паузи без да сме заедно, но винаги по някакъв начин се връщахме един към друг. И нямаше значение кой в колко сериозна връзка е – винаги нещо се случваше и отново се намирахме. Като 2 магнита, които постоянно се търсят, докато не се намерят“, допълва пред Secret.bg изпълнителят.

„​Около 2 години си играхме така – на котка и мишка, докато разберем, че просто не можем един без друг. Ако трябва да съм максимално честен, въпреки че е по-малка – тя винаги е била доста по-зряла от мен и беше готова за следващ етап на нашите отношения. А аз винаги съм бил този, който не се решаваше да даде развитие на тази връзка“, казва АРТи.

арти-артьом-кристина

​Преди малко повече от 1 година  отново се събират и разбират, че не могат и не им е хубаво да живеят един без друг. От година живеят заедно, но решават да не го демонстрират. Знаят само шепа хора, като не са споделяли дори и на голяма част от най-близките си, защото са се страхували да не развалят и този път магията, която са създали помежду ни.

ОБЯВИХА АРТИ ЗА БГ СЕКС ИДОЛ

​“Решението за годежа дойде спонтанно. Във вторник го реших, в сряда купих пръстен, в четвъртък го организирахме и в петък на репетициите й предложих. Просто исках предложението да бъде специално, както и нашите взаимоотношения. ​Няма нищо по-хубаво от това жената до теб се чувства щастлива и обичана. Знам, че тя от доста време искаше пръстен и се радвам, че събрах смелост да направя тази крачка. Това определено беше най-страшното нещо, което съм правил през живота си“, признава Артьом.

​Въпреки че мина почти седмица и двамата не могат да осъзнаят какво се случи, тъй като е било много емоционален момент и за двама ни.

„Моето семейство е в Русия и засега няма как да дойдат, заради всички тези събития в момента, обмисляме да направим сватба догодина. Искаме да мине малко време, да осмислим и планираме нещата и тогава вече ще мислим как и кое е най-добре да се направи. Но определно искаме да градим заедно нашето бъдеще, като истинско семейство“, категоричен е изпълнителят.

Top
>