Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АТАНАС АТАНАСОВ СЕ ОЖЕНИЛ ДНИ ПРЕДИ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР

АТАНАС АТАНАСОВ СЕ ОЖЕНИЛ ДНИ ПРЕДИ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР

атанас атанасов atanas atanasov

„Наско е прекрасно момче. Още не сме виждали съпругата му Яна, разбрах, че се оженил съвсем скоро, но се надявам да я доведе да я видим всички. Дядото на Атанас почина преди шест години, щеше да е много горд с него, но баба му Петра е тук, на 83 години е жената и в момента е в Банкя на санаториум. И тя много се радва.“

Това каза пред „България Днес“ кметът на село Татарево – Петко Петков, който добре познава новия министър на културата Атанас Атанасов.

Наско и германката Яна се познават от доста време, но предложението за брак дошло малко преди той да стане министър. В момента Яна е в Лондон, където работи и още не е ясно дали ще пренесе в София при мъжа си. Засега младото семейство няма планове за деца.

Бабата и дядото на Атанас са били преподаватели в началното училище в селото, което днес не е действащо. Баща му е хирург, а майка му икономист. 31 годишния Атанасов е роден в Хасково, учила актьорско майсторство в САЩ, работил в Германия, в момента се установил със съпругата си във Великобритания. Предложението да стане министър на културата му дошло като „гръм от ясно небе“.

Top
>