Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АТАНАС КОЛЕВ ПРОГОВОРИ: АЗ СЪМ СЛАБАК, УДАРИХ ДЪНОТО

АТАНАС КОЛЕВ ПРОГОВОРИ: АЗ СЪМ СЛАБАК, УДАРИХ ДЪНОТО

атанас колев atanas kolev

Унищожителна изповед направи тези дни в инстаграм рапърът Атанас Колев. Шокиращото харакири на пръв поглед не е продиктувано от никакво реално събитие, което да принуди рапъра да разголи и най-тъмните черти на своя характер. В публичното си самобичуване Колев не обелва и дума за скандалите с гаджето си – попфолк певицата Лидия. Пропуска да цитира и някои таблоиди, написали, че е вдигал ръка на младата изпълнителка.

„Хора в моята позиция, хора, които спират да дават, те биват забравени, биват лишавани от силната любов. Остава само далечно ехо. А ето ви вас. Обичащи. Даващи на недаващия“, обръща се очевидно към своята публика певецът.

Колев, който влезе в последния предстоящ сезон на „Игри на волята“, изненадващо посочва най-слабите си места. Вместо да изтъкне какъв супермен е, което е напълно подходящ подход за участник в екстремно риалити, рапърът едва ли не бърше сълзите си и се вайка какъв слабак е всъщност.

АТАНАС КОЛЕВ СИСТЕМНО БИЕЛ ЛИДИЯ

„Вие давате на един Наско, който е ниско долу, изчезнал, тъжен, неуверен, лутащ се, жалък, твърде дълго време твърде слаб…“, посипва главата си с пепел варналията.

Бившият на Лидия не спира дотук, пише „България днес“. Като курдисан, той продължава плачливото си излияние, което се разминава тотално със стратегиите за победа на останалите участници в шоуто.

„Аз съм самозатрупващ се в кал и тиня, самоунищожаващ се и потъпкващ всичко хубаво, добро или потенциално хубаво и добро, което му се поднася. Едва намиращ смелост и смисъл да отиде на участие дори“, къса ризата на гърдите си изпълнителят.

И тъкмо когато четящите депресивните му словоизлияния вече започват да се притесняват сериозно за душевната кондиция на Колев, той изведнъж вади като фокусник от ръкава си ефектна поанта.

„Не съм способен да изразя благодарността, която сърцето ми иска да изкрещи. Без вас Наско отдавна нямаше да го има“, обръща палачинката рапърът.

АТАНАС КОЛЕВ ВЛИЗА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Според негови колеги Атанас Колев изобщо не се чувствал като ударил дъното, а изцепките му целели да разчувстват аудиторията му. Неговите фенове трябвало да се изпълнят със съпричастие към съдбата му и да не отлепят очи от екрана, когато се появи в „Игри на волята“. „Да се бие по чувствата на хората, е трик, който между двама души може да се нарече и емоционално изнудване. Но в случая с Наско това е самореклама, маскирана като автоохулване. Да включваш зрителите в „спасяването на редник Колев“ е изпитана рецепта в шоубизнеса, но трябва да се прилага внимателно“, обобщават хора от бранша.

26-годишният изпълнител на хита „Често и нечестно“ преживя наистина труден период след раздялата си с двойно по-възрастната от него поп звезда Мария Илиева. По думите му тя дори се опитала да възпрепятства „успехите му на сцената“. Колкото и нанагорно да му идвало обаче, младият рапър намерил сили да стисне юздите на музикалната си кариера в собствените си ръце.

Тогава Наско Колев изкоментира и слуховете, че Илиева се е обърнала срещу него, защото отхвърлил поривите й за интимност. „Откликнах на нейните интимни желания, така че едва ли заради това ми прави мръсно“, призна певецът.

Top
>