Вие сте тук
Начало > Шоу > АМЕРИКАНСКИЯТ КАНАЛ AXN КУПИ СЕРИАЛА „ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО“

АМЕРИКАНСКИЯТ КАНАЛ AXN КУПИ СЕРИАЛА „ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО“

дяволското-гърло

„Дяволското гърло“ – български сериал, излъчен по Нова тв през 2019 г., е купен от американската телевизия AXN и ще има и световна премиера.

За сделката копродуцентите Нова тв и „Дрийм тийм“ – компанията на Евтим Милошев, която създава филма, подписват тристранен договор с телевизионния канал.

AXN е собственост на „Сони пикчърс телевижън“, стартирал на 22 юни 1997 г. Издържа се от реклама и абонамент и излъчва основно екшън филми, сериали и риалити програми.

След успеха на криминалната поредица, в която главните роли се изпълняват от Владимир Карамазов и Теодора Духовникова, „Дрийм тийм“ е готова да снима и втори сезон. Той също ще бъде излъчен по Нова тв, за което двете страни предстои да се договорят.

“ДЯВОЛСКОТО ГЪРЛО” С МЕЖДУНАРОДНА ПРЕМИЕРА НА БОТУША

„Сценарий все още нямаме, но библията на сериала (книга, в която се описват идеята за сюжета, героите, мястото на снимките и т.н. – б.р.) е напълно готова“, каза Милошев пред „24 часа“.

Владо Карамазов също подсказа, че ще има нов сезон на „Дяволското гърло“. Той публикува снимка с креативния продуцент и сценарист Иван Спасов, с когото работиха и по криминалната драма.

„Толкова много история имаме с него, че можем спокойно да напишем книга. Че и две – едната драматична, другата комична… В момента работи по нещо много чакано и от мен, и от вас“, написа Карамазов в Инстаграм, информира „24 часа“.

Веднага след това десетки хора му отговориха, че чакат с нетърпение да гледат „Дяволското гърло 2“.

В първия сезон 12-серийният филм започна с труп, паднал от небето в едно от смолянските езера. Екипът от следователи, ръководен от Карамазов, към който се присъедини и профайлър от ДАНС, изигран от Духовникова, разкри поредица убийства, всяко от които белязано с мистика и извършено в разгара на бежанската криза.

Top
>