Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЗИС: АЗ СЪМ ВСИЧКО НАЙ-МРЪСНО, КОЕТО ЖАДУВАТЕ

АЗИС: АЗ СЪМ ВСИЧКО НАЙ-МРЪСНО, КОЕТО ЖАДУВАТЕ

азис azis

Водещият Мон Дьо е „старо куче“ и не е лесно да го стреснеш с нещо, камо ли да го шокираш. Е, днешният му гост определено успя и това беше Азис. Всички си го знаем Васил Боянов, че се изживява като осмо чудо и си вярва убедително, но този път прекали.

Той заяви, че бил единствен на света като цялостен образ, втори като него нямало и трябвало задължително да получи звезда на Алеята на славата. В противен случая нямало да бъде честно, а звездата била единственото, което заслужавал и което щяло да го зарадва…

АЗИС РАЗОЧАРОВАН, ПРЕДЛАГАЛИ МУ РОЛЯ НА КАСИЕР В ЗАВЕДЕНИЕ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ

После Азис се пренесе и към личния си живот като заяви, че жените не се възбуждат от него и в общи линии го приемат повече като брат или приятел, с когото да споделят. Виж, мъжете обаче били друга бира и си умирали за него. Даже на участията му ходели предимно мъже, а не дами, пише Crimesbg.com.

„Аз съм освободен и без задръжки, а за мен през годините са се говорели такива неща, че съм събрал цялата възможна мръсотия – онази, която жадуваш и която си пускаш да гледаш вечер, когато си сам. За п*рно каналите имам предвид – всички ги гледат и фантазират, но малцина се осмеляват. Е, аз съм този, който се осмелява на всичко“, споделя Азис.

Top
>