Вие сте тук
Начало > FAMOUS > АЗИС ИСКА 1 МИЛИОН ЗА ТВ УЧАСТИЕ

АЗИС ИСКА 1 МИЛИОН ЗА ТВ УЧАСТИЕ

азис оплешивяването

Азис вече иска колосален хонорар, за да участва в което и да е тв риалити. Звезда №1 на фолка шокирал и двете национални телевизии с обявената си твърда тарифа от 1 милион лева, за да блести в риалити шоу.

Толкова пари е пожелал Кралят на фолка от Нова тв, за да се съгласи да е жури в „Като две капки вода“ на продуцента Маги Халваджиян. Толкова е поискал и от бТВ за изява в шоуто „Денсинг Старс“.

Костинбродският славей е бил силно желан и от двете телевизии, но е попарил мераците им с нечувания за България хонорар. В „Като две капки вода“ Азис е бил поканен да бъде жури, но сумата, която настоял да му бъде преведена от продуцента, отказала Маги Халваджиян.

Ромският певец беше участник в сезона All Stars на шоуто, който се проведе през пролетта на 2021-а година. тогава често наблюдавахме скандали между Азис и Фънки, който се заяжда с фолк певците.

„Всички даваме много от себе си. На мен може би най не ми се получават нещата. Това откровено расистко отношение на Фънки към образа ми, в случая имитиран от Рафи, е отвратително и просташко. Това нещо демотивира… Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкова погнусен, че да не може да го гледа! Адски е тъпо и неприятно за един артист, който толкова се е старал! Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно“, заяви при един от скандалите Азис.

АЗИС ВЗЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КРАЙНО РЕШЕНИЕ

Певецът така и не успя да се погоди с Фънки до края на сезона. Две години по-късно Васко имаше възможност „да реже глави“ в шоуто рамо до рамо с довчерашния си душманин, но това няма да се случи заради поисканата от него рекордна сума. Така отпада възможността да го гледаме в новия сезон на забавното предаване за преобразяване.

От конкурентната бТВ също са предложили на изпълнителя да се изявява като жури в „Денсинг Старс“, но хитовият певец бил атегоричен, че няма да се съгласи на по-малко от 1 милион лева. От танцувалното предаване били готови да направят компромис и да му дадат най-високия хонорар – 150 000 лева, но сумата се сторила подигравка на Азис, пише „Уикенд“.

Самият той коментира пред сови почитатели в социалните мрежи: „Докато родните телевизии не се научат да плащат справедливо на знаменитостите, които им носят рейтинг, няма да ме гледате в техните риалити програми“.

Top
>