Вие сте тук
Начало > Шоу > БАНКЕРЪТ БОРИСЛАВ АУТ ОТ „ФЕРМАТА“

БАНКЕРЪТ БОРИСЛАВ АУТ ОТ „ФЕРМАТА“

борислав фермата

Банкерът Борислав Гостев напусна седмия сезон на предаването „Фермата“. Той се впусна в динамичен двубой срещу един от близките си приятели в стопанството – Костадин. Мениджърът на хотел в Лондон обаче в крайна сметка успя да надвие Боби с резултат 18 на 7 точки.

Двубоят между двамата започна още в петък вечер. Тогава се проведоха битките, на които двамата участници дадоха най-малко точки. След първите два сблъсъка напред в резултата излезе Коцето, който остана в историята на предаването със своя скок за милиони в купчина сено.

ФУТБОЛНА СЪПРУГА ТЪРЖЕСТВУВА СЛЕД ЖЕНСКИ БОЙ ВЪВ „ФЕРМАТА“

Сред най-тежките битки от епизода тази вечер се открои подреждането на плочки домино измежду кабели с ток. Въпреки че се отличаваше с по-добра стратегия, Боби се докосна повече пъти до жиците, което му коства в крайна сметка и подредбата. 41-годишният банкер успя да триумфира само в една от общо шестте изиграни игри.

„Радвам се, че участвах. Бих искал за приканя всички – независимо от професиите си и това колко са запознати с живота на село, да дойдат във „Фермата“. Изживяването е фантастично. Открих нови приятели и семейство тук“, заяви след края на двубоя Боби и пожела на своя опонент да се задържи възможно най-дълго в предаването.

Top
>