Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БАЩАТА НА АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ВЗРИВИ МРЕЖАТА: ДА СИ ГО „СЛАГА“ С КОГОТО СИ ПОИСКА

БАЩАТА НА АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ВЗРИВИ МРЕЖАТА: ДА СИ ГО „СЛАГА“ С КОГОТО СИ ПОИСКА

айлин бобева ailin bobeva

Айлин Бобева определено знае как да прикове вниманието на един мъж към себе си. В „Ергенът“ красавицата се бори с всички сили за Евгени Генчев, но на пътя ѝ се изпречква редовно нейната (уж) приятелка Валерия.

Природозащитничката се появи неканена на последното парти, на което тя и част от момичетата не бяха поканени. Развали настроението на всички, но най-вече това на Айлийн, която спечели баскетбол игра. Въпросната надпревара бе между два женски отбора, а спечелилите отидоха на среща с Евгени.

Физиономията на Айлин се промени рязко, след като видя, че Валерия се е измъкнала от вилата, за да се види специално с Евгени.

КОЙ ЗАВЕДЕ АЙЛИН ОТ „ЕРГЕНЪТ“ НА ЛУКСОЗНА ПОЧИВКА В ИТАЛИЯ?

Междувременно преди дни се появи клюка, че Айлин Бобева била гадже с фолк звездата Меди. Всичко стартира от снимки на Айлийн, на които е в компанията на Меди. Фотосите са публични и качени в Instagram страницата на моделката, която е имала професионални отношения с Меди. Родни таблоиди обаче писаха, че двамата излизали заедно. Всичко това доведе до бърза реакция от страна на Ресми Бобев, бащата на Айлийн.

Ресми сподели новина със следното заглавие: „Лъсна срамна тайна на Айлийн от Ергена“, а вътре се твърди, че мацката имала романс именно с Меди. Пише също така, че Ресми, който е и преподавател по физическо възпитание, имал сериозна разправия с деветокласник, който обиждал Ресми. Всичко стиганало до съд! В съдебното решение на районния съд в Пирдоп било отбелязано, че 14-годишният по онова време Тошко казал „унизителни за честта и достойнството на своя учител думи, като го нарекъл публично „госпожо“, с което му нанесъл обида“, се твърди още във въпросната публикация. Историята станала по-заплетена, защото ученикът и родителите му също се заели да съдят Ресми за лека телесна повреда. Показали и запис от училищните камери.

БИЛА ЛИ Е АЙЛИН БОБЕВА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ГАДЖЕ НА МЕДИ?

Ето точните думи на бащата на Бобева, споделени във Facebook, които публикуваме без редакторска намеса:

„Кое всъщност е „срамната“тайна,че баща ѝ е „пребил“ ученик на ,който му липсват първите седем,който псува и заплашва Учителката си в час и се заканва на Учителя си, че ако го хване на суплес, ще му счупи врата… или, че тя се е снимала с „ром“, та даже са и излизали на „среща“. Или вашето съществуване зависи от това какви „тайни“ще „разкриете“, или в животеца ви нищо интересно не се случва. Бива да сте жилти, но вие кафявеете, та и намирисвате, бре!!! А и да ви успокоя. Дъщеря ми е на 23… скоро ще навърши 24 ЖЗдрави, та може да си го „слага“с когото си поиска 😆😆😆“.

Top