Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БЕРЕН СААТ ПРЕТЪРПЯ МИСТЕРИОЗЕН ИНЦИДЕНТ

БЕРЕН СААТ ПРЕТЪРПЯ МИСТЕРИОЗЕН ИНЦИДЕНТ

берен саат beren saat

Берен Саат е преживяла мистериозен инцидент през юли. В резултата на произшествието актрисата получила тежки травми в краката и сега е принудена да се придвижва с две патерици. Онзи ден тя бе заснета да куцука към семейния мерцедес след концерт ан съпрута си – певеца Кенан Доулу.

През юни Берен Саат си беше в отлична форма и дори ходеше да гледа на живо мачове на „Галатасарай“. Екранната Фатмагюл от „Пепел от рози“ бе сред най-шумните по трибуните, а след това всеки гол подскачаше от радост като малко дете.

Миналата събота Берен и мъжът й отпразнуваха деветата годишнина от сватбата си с нови брачни клетви. Двамата си обещаха в инстаграм да прекарват все повече време заедно и да намират начин да преодолят всички препятствия пред любовта си.

„Ако случайно ми изневериш, ще ти простя, но по-добре не го прави“, обърна се на шега актрисата към мъжа си в клипче в социалната мрежа.

14 ГОДИНИ ПО-КЪСНО: КЪВАНЧ И БЕРЕН СААТ ОТНОВО ЗАЕДНО

В последните години в комшийските таблоиди се появяваха статии, според които госпожа Саат се била изнесла от семейното жилище и заживяла при приятелка, пише „Уикенд“.

Клюката, че Берен е разделена с Кенан, бе обявена дори и в светското предаване „Втора страница“. Дали е имало криза в звездния тандем не се знае, но е факт, че сега съпрузите са в отлични отношения.

Доулу и чаровницата от популярния в Турция и у нас сериаз „Пепел от рози“ се залюбиха през 2012-а. Сгодиха се през 2013-а, а след още една година вдигнаха сватба. Венчавката им беше на 29 юли 2014-а на плаж в Малибу, Калифорния.

Top