Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БЕРК ОКТАЙ ВКАРВА ЖЕНА СИ В ЗАТВОРА

БЕРК ОКТАЙ ВКАРВА ЖЕНА СИ В ЗАТВОРА

берк-октай

Берк Октай се кани да вкара бившата си съпруга в затвора за дълго. Актьорът е пуснал жалба в прокуратурата, в която настоява Мерве Сараджъолу да бъде подведена под отговорност за уронване на престижа му.

В писмото си до държавното обвинение тв любимецът цитира резултати от полицейско разследване, според което вината на жена му е безспорна.

През 2018 година в турската преса и интернет бяха тиражирани непристойни снимки и клипове на звездата от „Опасни улици“ и „Надежда за обич“. На някои от кадрите Берк правете секс с дами, на други мастурбираше пред огледалото, а имаше и такива, от които бе видно как уринира в тоалетната.

Турската полиция скоро разкри кой е източил порновидеата и фотосите от личния смартфон на Октай и чия е вината за разпространението им в интернет, отбелязва Уикенд. Ченгетата бяха категорични, че извършител на злодеянието е г-жа Сараджьолу.

„Тя е пуснала снимките и клиповете в глобалната мрежа от компютъра на майка си. Постъпката ней прави чест. Мерве не е подозирала, че айпи адресът й ще я издаде“, коментира впоследствие адвокатът на актьора.

Top
>