Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БЕСАРАБСКА БЪЛГАРКА ПЕЧЕЛИ ВТОРИЯ СЕЗОН НА „ЕРГЕНЪТ“

БЕСАРАБСКА БЪЛГАРКА ПЕЧЕЛИ ВТОРИЯ СЕЗОН НА „ЕРГЕНЪТ“

Още преди да е стартирал новият сезон на предаването „Ергенът“, вече се появиха слухове коя ще си тръгне с последната роза.

Според информация, изтекла в социалните мрежи, най-атрактивната участничка в епизодите, които стартират на 21 февруари, ще бъде бесарабската българка от Молдова Ирина Карабаджак. Тя се представя като блогър и бизнес дама, собственик на онлайн бизнес за бебешки аксесоари. Момичето от години живее в България, но все още говори с акцент, заради което други участнички първоначално я объркват с рускиня.

ЕВГЕНИ ГЕНЧЕВ СРЕЩНАЛ ЛЮБОВТА В „ЕРГЕНЪТ“

Именно Ирина печели сърцето на пианиста Евгени Генчев. „Знам от сигурен източник, че Ирина печели. Освен това в един подкаст натъртиха на това, че знаят, че Ирина стига много, много напред. Преди това беше гостувала Блага от първия сезон, която доста си развърза езика и каза, че Евгени е във връзка след предаването. Зад камерите вероятно е казала и че Ирина е избраницата“, пише потребителка в официален канал на шоуто. Други фенове на предаването подкрепят тезата. „Ирина е била януари месец с Евгени във Франция.

Просто тогава никой не знаеше, че е една от участничките“. Появява се и още един анализ защо Ирина печели. „След като се връща от Турция, тя започва да пише любовни описания под снимките си. Няколко пъти е снимала големи букети, без да е тагвала никого, но благодари. От снимките от рекламата на момиче с диамантен пръстен също си личи, че това е тя“, убедена е друга зрителка.

ЕТО КОИ СА УЧАСТНИЧКИТЕ В „ЕРГЕНЪТ“

Самата Карабаджак категорично отказа коментар, тъй като няма право да говори за формата. Междувременно „България Днес“ научи, че участничките в риалити предаването не получават официален хонорар за изявата си в ефир. Въпреки това интересът към шоуто е огромен, защото момичетата имат шанс за изява в най-гледаното телевизионно време.

След участието си те стават известни и могат да се надяват на други ангажименти като снимки в реклами, за което да получат възнаграждение. Победителката в първия сезон разкри преди време, че не е взела нито лев. Според Виктория само Ергенът Виктор и водещият Наум Шопов са имали договорен хонорар от продукцията. А за участничките е останала само славата. „Никоя от участничките не взе пари. Поне аз не получих. И другите дами така ми казват“, сподели победителката Капитонова.

Top