Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БГ ЗВЕЗДИТЕ НАЙ-НАКРАЯ УСЕТИХА ЛУКСА, ЛЕТУВАТ НА ЯХТИ

БГ ЗВЕЗДИТЕ НАЙ-НАКРАЯ УСЕТИХА ЛУКСА, ЛЕТУВАТ НА ЯХТИ

яхти yahti

Нова мода се зароди сред родния хайлайф, която е нещо нормално за световните звезди. Българските популярни личности по подобие на световните вече летуват на яхти.

Едни от първите, които се похвалиха с почивка на огромна лодка, бяха Владо Пенев и любимата му Марта Вачкова. Актьорската двойка още през миналата година зададе тренда. И юруш и останалите им колеги се впуснаха в това интересно предизвикателство.

Добрата приятелка на Вачкова и Пенев – Алекс Раева, пък дори прекарва няколко дни в открито море. Певицата плава редовно, но в началото на сезона отпраши в неизвестна посока. Раева бе в компанията не на кого да е, а на великия Орлин Горанов. За да разнообразяват ежедневието на яхтата, двамата известни губят време с игра на табла. Кой е победителят, обаче така й не стана ясно.

ЕЛИЦА И АЛЕКСА ПРАЗНУВАТ МЕДЕН МЕСЕЦ НА ЯХТА

Чалгата също се научи, че е по-добре да си в голяма лодка в морето, отколкото на брега под чадъра. Коцето, Преслава и Софи Маринова отдавна плаваха в чужбина и се върнаха с куп спомени и забавни истории, пише България днес.

Повечето популярни избират да се качват на яхти в Гърция или друга чужда държава. Това обаче не важи за Рени. Една от легендите в попфолка си държи на родното Черноморие. И тогава почива от всекидневните участия, като реши да плава из нашето море. За разлика от нея Нелина избра Гърция, където наистина гледките са доста по-впечатляващи. Същото стори и Антония Петрова. Миската наскоро тръгна с огромна лодка и обиколи гръцките острови начело с популярния Тасос.

РОНАЛДО И ДЖОРДЖИНА СЕ ГЛЕЗЯТ НА ЯХТА КРАЙ САРДИНИЯ

Като една истинска холивудска звезда Мария Бакалова реши да плава в меката на големите яхти – Сен Тропе. Нашенката, която преди години бе номинирана за „Оскар“, се отдаде на релакс в изкрящо сините води на Средиземно море.

Мария се наглежда на лукс и огромни яхти, от които е заобиколена. Но един ден й пожелаваме да има най-голямата лодка на света.

Top
>