Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БИЛЯНА ДОЛ ТАЙНО В БЪЛГАРИЯ

БИЛЯНА ДОЛ ТАЙНО В БЪЛГАРИЯ

биляна-дол-валери-божинов

Биляна Дол се завърна в България! Бившата половинка на Валери Божинов бе тайно тук за няколко дни. Сръбкинята пристигна в София наскоро. Тя бе разпозната на границата със западната ни съседка от бдителни служители. По-късно бе видяна и в столично заведение с друга дама.

Причината за визитата на Биляна не е ясна. Най-вероятно става дума за бизнес дела на красивата сръбкиня. Тя има своя модна линия бански костюми, която произвежда в Турция. Плажните й модели се радват на завиден интерес. Почти сигурно по време на престоя си в София Дол се е видяла и с дружките си Алисия и Николета Лозанова. Тя завърза приятелство с бившите на Божинов, докато двамата бяха заедно. Него самия избягва след края на връзката им.

БИЛЯНА ДОЛ ЩАСТЛИВА В ИСТАНБУЛ С НОВОТО СИ ГАДЖЕ, ЗАБРАВИ ВАЛЕРИ

Всъщност Биляна идва в България за първи път след раздялата си с Валери. Тя скъса окончателно с нападателя в края на 2019-а след около четиригодишна връзка, пише България днес. Преди това двамата на няколко пъти се разделяха за кратко заради негови кръшкания, но Дол си го прибираше обратно. Накрая се умори да му прощава и сложи край на отношенията им.

Оттогава сръбкинята не е показвала мъж до себе си, въпреки че е изключително близка с турския журналист Юсуф Емин. Двамата са неразделни в Истанбул, където Биляна прекарва по-голямата част от времето си. Те обикалят заведенията около Босфора, като не пропускат случай да качат свои общи снимки в социалните мрежи. Въпреки близостта им Дол твърди, че между тях няма нещо повече от приятелство.

БИЛЯНА ДОЛ ЗАМЕНИ ВАЛЕРИ БОЖИНОВ С ТУРЧИН

Валери също не е демонстрирал близост с някоя определена жена след края на бурната си любов със сръбкинята. Той се опитва да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите след няколкото публични връзки, които имаше.

Top
>