Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НОВО 20: БИЛЯНА ДОЛ ГОТОВА ДА ПРОСТИ НА ВАЛЕРИ

НОВО 20: БИЛЯНА ДОЛ ГОТОВА ДА ПРОСТИ НА ВАЛЕРИ

биляна-дол-валери-божинов

Биляна Дол май е готова да прости на Валери Божинов! Самата тя загатна за тази възможност малко след своя рожден ден.

„Засега не мога да кажа нищо… времето ще покаже (дали ще се съберем с Валери) – обясни Биляна Дол  пред „България Днес“. – Като цяло, Валери е един много добър и качествен човек.“

В неделя сръбската красавица навърши 44. След раздялата на годината футболистът сюрпризира доскорошната половинка с много романтично послание в инстаграм.

„Честит рожден ден, котенце. Желая ти всичко най-добро“, бяха думите на нападателя. Те бяха гарнирани със сърчице. Няколко минути по-късно Биляна отговори на пожеланията с любопитни емотикончета – учудване, намигване, целувка и сърце.

Специалисти в интернет комуникацията отбелязаха как Божинов е искал да отправи специално послание. Много по-интригуващ е отговорът на Биляна. Тя е приела като подадена ръка думите и емотиконите.

Раздялата между светска двойка №1 в България се случи преди две седмици. Тя беше официално обявена от Биляна. Сръбкинята публикува ударно послание в социалните мрежи.

„С Валери вече не сме заедно. За съжаление настъпи краят на нашето общо пътуване, което мнозина определяха като мечта – написа Биляна. – Бях до него, когато падаше и се опитваше да се върне на върха. Явно това не беше достатъчно и неговите нагони бяха по-силни. Не че съм преставала да го обичам, но неговите болни инстинкти и желанието да ги осъществи ме нараниха като жена. Повече няма да намери друга жена, която да го обича и подкрепя като Биляна Дол.“

Сръбкинята замина за Белград, след това мина през Швейцария, а в момента се пече в испанския курорт Марбея. Тя се отдаде на купон покрай своя рожден ден и не пропуска да покаже перфектно тяло в инстаграм.

През последните дни двамата изтриха всички свои общи снимки от социалните мрежи. Те прекараха заедно почти четири години. В тях Биляна следваше из целия свят футболиста, като остана с него няколко месеца в Китай. Нямаше притеснения да живее и във Враца, където Валери Божинов най-вероятно ще поднови своята кариера. Нападателят все още няма подписан договор с местния „Ботев“. Той не беше в състава на тима за гостуването на „Витоша“ (Бистрица) снощи. Голмайсторът се възстановява от контузия в София.

Top
>