Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БИРДЖЕ АКАЛАЙ СЕ ВПУСКА В НОВА ДРАМА

БИРДЖЕ АКАЛАЙ СЕ ВПУСКА В НОВА ДРАМА

бирдже акалай birdje akalay

Очарователната 39-годишна актриса Бирдже Акалай се впуска в ново екранно предизвикателство. Тя ще изпълни главната роля в драматичната поредица „Отвъд прага“.

Проектът е адаптация на италиански сериал и проследява живота на психоложката Нилюфер, коятоп ритежава необичайна интуиция и развива силна симпатия към своите пациенти – тийнейджъри с тежко минало и различни зависимости.

Към момента окомплектоването на актьорския състав продължава, като за екранен партньор на Бирдже се водят преговори с чаровния синеок актьор Чаалар Ертурул. Той ще се превъплъти в образа на принципния и безкомпромисен Йомер, който ще влезе в конфликт с Нилюфер заради необичайните й методи на лечение.

БИРДЖЕ АКАЛАЙ ОЧАКВА НОВА ЛЮБОВ

Сблъсъкът между противоположните им характери обаче ще зароди неочаквани чувства, на които и двамата безуспешно ще се опитват да устоят.

През последната година популярността на Бирдже в световен мащаб нарасна значително благодарение на участието й в два успешни сериала за „Нетфликс“ – „Полетът на птицата“ и „Гробище“. И двата проекта са подновени за нови сезони както в Турция, така и извън пределите й, пише „Галерия“.

Top