Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БИРДЖЕ АКАЛАЙ СТАВА БУЛКА ЗА ТРЕТИ ПЪТ

БИРДЖЕ АКАЛАЙ СТАВА БУЛКА ЗА ТРЕТИ ПЪТ

бирдже акалай хакан курташ birdje akalay hakan kurtash

Преди дни в турските медии гръмна новината, че 39-годишната Бирдже Акалай е решила да застане пред олтара за трети път. Според публикации на журналистите в южната ни съседка, Хакан Курташ й е предложил брак и тя е приела. Неназован източник твърди, че актрисата е изключително щастлива с него и никога не е била толкова влюбена.

Ако се вярва на новините, подготовката за сватбата вече е в разгара си. Техни приятели обаче не изключват новината да е рекламен трик.

Засега звездата от сериала „Черно-бяла любов“ не е потвърдила официално тази информация. Феновете й обаче искрено се надяват новината да се окаже вярна, защото всички смятат, че Бирдже и Хакан са страхотна двойка. Още в края на февруари тази година стана ясно, че турската актриса има връзка с чаровния си колега, който е с четири години по-малък от нея, но разликата във възрастта не притеснява никого.

Припомняме, че бракът с Курташ ще бъде трети за Акалай. Тя се омъжи първо за Мурат Юналмиш през 2011 година, но се разведоха през есента на 2012г. Вторият й съпруг беше Сарп Левендоглу. Сватбената церемония се състоя през 2014г., а три години по-късно се разделиха.

БИРДЖЕ АКАЛАЙ ПРЕДСТАВИ НОВИЯ СИ НА РОДАТА

Акалай, която впечатли българските зрители в ролята на Аслъ от хитовата криминална драма „Черно-бяла любов“, и Курташ (Дорук – „Д-р Чудо“, Джем – „Една жена“) са една от най-обсъжданите светски двойки и медиите от февруари насам им отделят голямо внимание, пише „Галерия“.

Още в началото на връзката им, Хакан разпространи снимка в социалните мрежи, с която даде началото на спекулациите, че с Бирдже поддържат романтични отношения.

Top
>