Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БИВШАТА НА СОЛТАРИЙСКИ БЛАГОДАРНА, ЧЕ СЕ Е СЪГЛАСИЛ ДЪЩЕРЯ ИМ ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ В САЩ

БИВШАТА НА СОЛТАРИЙСКИ БЛАГОДАРНА, ЧЕ СЕ Е СЪГЛАСИЛ ДЪЩЕРЯ ИМ ДА ЖИВЕЕ С НЕЯ В САЩ

борис солтарийски boris soltariiski

Аделина, която до неотдавна беше с фамилия Солтарийска, вече е Димитрова. Бившата съпруга на вокалиста на „Куку бенд“ Борис Солтарийски отвори нова страница в живота си. Тя се омъжи в Америка и вдигна приказна сватба., Аделина избра да живее отвъд океана със своя любим.

Как е взела решение да направи рестарт, в какви отношения е с Борис Солтарийски сега и смята ли да се връща в България – отговорите на всички тези въпроси ще намерите в първото интервю на Аделина Димитрова след заминаването й в Америка, което тя даде за вестник „Филтър“.

Аделина, започнахте нов етап от живота си. Какво е усещането да отворите нова страница?

Първо ви благодаря за поканата за това интервю. Имала съм много предложения от различни медии през годините, но съм отказвала. Винаги съм била много обрана да демонстрирам личния си живот и смятам, че така е правилно. А отговорът ми на вашия въпрос е – трудно се започва отначало. Не се взимат лесно подобни решения. Изисква се решителност и да знаеш какво искаш!

Как все пак се осмелихте на тази крачка?

Животът е низ от решения – някъде грешни, някъде правилни… Ако просто си стоиш и чакаш, животът ще реши вместо теб и няма да ти хареса… Минах през много трудни моменти – и на са-мота, и на разочарования. Всички бъркаме понякога. Важното е да умеем да си простим и да продължим!

БОРИС СОЛТАРИЙСКИ СИ ТЪРСИ МЛАДО ГАДЖЕ

Ceгa живеете в Америка. Къде сте се установили и какъв е животът отвъд океана?

Живеем във Флорида. Всичко е много различно от Европа. Аз съм доста отскоро -тук, за да мога да направя ясна преценка. Красиво е, климатът е хубав, хората са усмихнати. Това е място с възможности за развитие и в образованието, и в бизнеса, и в спорта.

Какво ви харесва и какво не в САЩ?

Чувствам се добре тук, харесват ми много неща. Подредено е, чисто е и организирано. Има хора от цял свят. Цветно е. Тук са събрани различни култури и националности: Не ми харесва, само, че е много далеч от България!

Липсва ли ви тя?

Разбира се, семейството-ми и близки те ми ca там!

С какви проекти се занимавате сега?

Аз съм зодия Близнаци. Мога да се занимавам с няколко неща едновременно, и то успешно. От известно време вътрешният дизайн ми е много на сърце. Със сигурност ще се задълбоча и ще положа усилия да се развивам в тази сфера.

БИВШАТА ЖЕНА НА СОЛТАРИЙСКИ СЕ ОМЪЖИ

Омъжихте се в Америка. Каква беше сватбата ви?

Приказна красива сватба на плажа, точно каквато съм си я мечтала.

Вече сте с фамилия Димитрова, но за мъжа до вас не се знае много. Бихте пи го представили с няколко думи?

Добър, грижовен и с голямо сърце. Останалото ще запазя за себе си.

Няма как да не ви попитам в какви отношения сте сега с бившия си съпруг Борис Солтарийски? Доста неща се изписаха по сайтовете.

В добри отношения сме. Той е много интелигентен. Никога не сме имали скандали. Всичко се е случвало под формата на разговори. Дъщеря ни Ема е взела от неговия талант и харизма.

Как прие дъщеря ви раздялата?

Не. сме показали напрежение пред нея, нито сме я настройвали да е на едната или на другата страна. Не е имало омраза, защото децата това го усещат. Просто така се случи. Ема има много силна връзка с баща си. Чуват се всеки ден. Ние се прибираме, когато тя е във ваканция, или пък той идва, когато пее на концерти тук в Америка.

Ема живее с вас…

Да, Борис се съгласи тя да учи тук, за което съм му благодарна. Иска ми се дъщеря ни да научи.няколко езика и да попие от всичко хубаво тук. През пятото е повече с него.

Готова пи сте за второ дете?

Времето ще покаже.

Top
>