Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БИВШИЯТ СЪПРУГ НА ТАНЯ БОЕВА ЧАКА БЕБЕ

БИВШИЯТ СЪПРУГ НА ТАНЯ БОЕВА ЧАКА БЕБЕ

михаил-бургуджиев-таня-боева-борислава

Музикалният продуцент на „Пайнер“ Михаил Бургуджиев чака второ дете от младата си приятелка Борислава. Бившият съпруг на фолк звездата Таня Боева е свил ново семейно гнездо, а 2 години след скандалния им развод композиторът ще става татко за втори път.

Мишо е с новата си половинка Борислава Божкова от две години и макара че не е от фолк гилдията, към името си тя е добавила псевдоним Бони, пише „Уикенд“. Младата Брюнетка е с визия на модел и е с 15 години по-млада от Бургуджиев.

Тя е с професия, далеч от музикалните среди. Борислава работела като търговски представител в една от големите фирми за производство на пилета. Също като Мишо имала дете от предишна своя връзка. Дъщеря й Рая била по-малка с три години от пърородния син на композитора – Росен, а той я отглеждал като свое дете.

ТАНЯ БОЕВА СЕ УРЕДИ С НОВ МЪЖ, РАЗБРАЛА КАКВО Е ДА СИ ОБИЧАНА

Преди време именно бившият съпруг на Боева я изстреля в звездното пространство като певица. Освен че й пишеше хитовете, дълги години Мишо я придружавал навсякъде като шофьор и озвучител. Двамата минаваха за едно от най-стабилните семейства във фолка. Заедно преживяха и жестока трагедия.

През 2018 година двамата се разведоха след 18-годишен брак, но не запазиха приятелски отношения. Съдът определи 46-годишната Боева да получава издръжка от 400 лева за сина им. Музикантът имал разрешението да се вижда с 12-годишния Росен по всяка време, когато пожелае.

Бившите си съпрузи разделили всичко, придобито по време на брака им. Прясно разведената Таня залюби мускулест младок. Връзката им обаче се разпадна, Таня изчезна от медийното пространство. Боева промени визията си и изненадващо от блондинка стана брюнетка.

Певицата претърпя няколко разкрасителни процедури, а корекциите по лицето й я направиха неузнаваема. След развода й с Бургуджиев кариерата й зацикли. Таня не е представяла нова песен от 2017г. и няма никакви участия.

Top