Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БИЗНЕСМЕНЪТ ОТ „СОФИЯ-ДЕН И НОЩ“ ЙОАН БОГДАНОВ ИЗЧЕЗНАЛ ЗАРАДИ АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ

БИЗНЕСМЕНЪТ ОТ „СОФИЯ-ДЕН И НОЩ“ ЙОАН БОГДАНОВ ИЗЧЕЗНАЛ ЗАРАДИ АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ

йоан-богданов-софия

За мнозина остана загадка защо един от най-харесваните българи Йоан Богданов остана с почти епизодично участие в хитовия сериал „София – ден и нощ“.

Ролята му на бизнесмен във филма така и не се превърна в главен персонаж. Познати на фитнес маняка твърдят, че още от първия ден Богданов започнал да недоволства и да има големи претенции.

Върха на наглостта на младия мъж била достигната, когато бившият футболист занесал лично написан от него сценарий в офиса на продукцията.Това никак не се понравило на организаторите и до края на сериала Йоан се появил в има няма 5,6 епизода като участието му далеч не бе запомнящо се.

Говори се, че някой сцени със сландикавия мъж били изрязани и не излъчени. „Мадридиста“ както се пише в инстаграм заради страстта си по испанския колос „Реал Мадрид“ обаче споделя съвсем друга версия по този въпрос.

Според него нещата приключили когато от продукцията неочаквано решили да спрат преждевременно заснемането на нови епизоди, а той по това време бил в чужбина за повече от месец и физически нямало как героя му да се появи отново.

При всички положения обаче фенките на Йоан Богданов като че ли останаха по скоро разочоравани от участието му в сериала.

Top
>