Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БЛАГО ДЖИЗЪСА СИ ИНСТАЛИРА БОТОКС

БЛАГО ДЖИЗЪСА СИ ИНСТАЛИРА БОТОКС

благой георгиев джизъса blagoi georgiev djizusa

Бившият футболист Благой Георгиев не спира да ни изненадва с всеки изминал ден. Разводът със Златка Райкова беше истински шок за всички, но сватбата му с Полина беше вече истинска сензация. На Джизъса явно му трябва от няколко дни до няколко месеца, за да разбере, че една жена е новата господарка на сърцето му.

През всичките години досега Благо е имал отношения със стотици жени и всичките са били изцяло тунинговани кифли. Е, и той не остава по-назад. Външният му вид го доказва – все пак усмивката му е сред най-обсъжданите в България, от километри може да видиш тези бели зъбки.

ПОЛИНА НА ДЖИЗЪСА: НЯМА ДА СТАВАМ ПЕВИЦА, ИМАМ ПО-СЕРИОЗНИ ПЛАНОВЕ

Грижите на Благо за външния вид не спират дотук. Преди часове самият той се похвали, че се е подложил на някаква естетическа интервенция на лицето, която най-вероятно е слагане на филъри или ботокс. Джизъса все пак вече не е първа младост и за да се поддържа в добър вид, трябва да заеме столчето на всички женски кифли.

БЛАГО ДЖИЗЪСА КАТЕГОРИЧЕН, ЧЕ Е ПРИКЛЮЧИЛ С ЕРГЕНСКИЯ ЖИВОТ

Преди няколко седмици Благой сключи брак с новата си половинка Полина. Не ни е ясно колко време ще се задържи здраво това семейство, но явно татуираният мачо към момента е много влюбен и иска всячески да поддържа огъня на любовта между тях, пише vbox7.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Top
>