Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОГАТАШЪТ МОНИ ФИЛИПОВ ЗАРЯЗА АЛИСИЯ

БОГАТАШЪТ МОНИ ФИЛИПОВ ЗАРЯЗА АЛИСИЯ

alisia алисия симеон филипов

Алисия няма никакъв късмет в любовта. Фолк дивата ближе любовни рани, след като за пореден път бе зарязана след дългогодишна връзка. Богатият и желан ерген Симеон Филипов ненайдено е зарязал как си Алисия, въпреки че отношенията им бяха напът да прераснат в брак.

Певицата е съкрушена, след като изпусна и този мъж. Именно фактът, че вече няма половинка до себе си, е провокирал бившата на Валери Божинов да се втурне по участия.

АЛИСИЯ РАЗКРИ ЗАЩО ВЛИЗА В „КАПКИТЕ“

Според източници на Уикенд, двамата са си казали „чао“ още в края на миналата година. Докато беше обвързанас. Мони, както го наричат приятелите му, певицата ходеше само на 1-2 участия седмично, които бяха внимателно подбрани. Богатото гадже я издържаше повече от две години и изпълнителката нямаше потребност да се бъхти по участия сред насрудани пубертети и наркодилъри до 4 сутринта.

Симеон Филипов подари на брюнетката скъп джип, който не е ясно дали си е прибрал след края на отношенията им. Припомняме, че Симеон бе допър приятел на бившия партньор на певицата Жоро Бирмата, който изчезна и все още се издирва от Интерпол.

Днес Ася, както е истинското й име, явно го е закъсала за пари, защото се втурна по участия и поема всички предложени й ангажименти.

Освен това звездата на масовия жанр влезе и в новия сезон на „Като две капки вода“, като причината отново е това, че е останала сама.

АЛИСИЯ ЗАПОЧНА ДА ЗАБРАВЯ, НЕ СИ СПОМНЯ ПЕСНИТЕ

„Най-голямата ми любов е шоколадът“, заяви във визитката си Алисия, като така само затвърди слуховете , че вече не е обвързана.

Фолк фурията на няколко пъти открито е признавала, че мечтае да се омъжи. „Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Мисля, че е време да създам семейство“, правеше си устата Алисия, но все още не може да намери такъв мъж, който задължително трябва да е и богат.

Top