Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БОГДАНСКА СЕ ПОХВАЛИ СЪС 101 РОЗИ ОТ ГАДЖЕТО НА АНЕЛИЯ

БОГДАНСКА СЕ ПОХВАЛИ СЪС 101 РОЗИ ОТ ГАДЖЕТО НА АНЕЛИЯ

aleksandra bogdanska александра богданска

Александра Богданска, която уж след Даниел искаше да остане сама и да осмисли живота си, се похвали с букет от 101 рози, които са й подарък от таен обожател или гадже. Красивите рози са от бившия приятел на Анелия – хазартния бизнесмен Любомир Захаринов.

Манекенката сама си противоречи като твърди, че не иска нов мъж, а после се хвали с щедрите си подаръци от новия си. Букети, каквито никога не е получавала от бившия си Даниел Петканов, който е известен със стиснатостта си, а и няма големи финансови възможности, пише Лупа.

АЛЕКС БОГДАНСКА СЕ ОКАЗА ХУЛИГАН НА ПЪТЯ

След развода си с Лудия репортер благоевградчанката демонстрира значително по-висок стандарт на живот и парадира с него, което вече се набива на очи на последователите й. Богданска е причината Захаринов да зареже фолк певицата Анелия и да я натири от къщата си в полите на Витоша.

Фолк певицата и бизнесменът изкараха заедно около година, но богаташът се прехвърли на прясно разведената Алекс. Любомир и брат му Марио Захаринов са собственици на верига хазартни зали и на един от най-новите сайтове за залагане. Марио пък е тайния мъж на Бориса Тютюнджиева, която неотдавна го дари и с дете.

Top