Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОГОМИЛ ГРОЗЕВ РАЗОРЕН ОТ НОВАТА СИ

БОГОМИЛ ГРОЗЕВ РАЗОРЕН ОТ НОВАТА СИ

Новинарят на Нова ТВ Богомил Грозев буквално е разорен покрай новата си връзка с красивата хомеопатка Мария Такова. Годеницата му го цеди като лимон не само физически, но и финансово, разправят негови приятели, твърди „Галерия“.

„Изпила му е акъла. Мима не просто му е стъпила на врата, ами направо го е омагьосала“, вайкат се близки на Грозев, втрещени от пълната промяна в него. Още откакто се събрали преди година, портфейлът му започнал бавно, но сигурно да отънява, благодарение на постоянните прищевки на Такова.

Именно тя го убедила да си купи тузарското BMW i8 за баснословните 150 000 лева. „Каза му, че за мъж на неговите години приляга по-модерна и агресивна кола. Още на другия ден Божо беше в банката“, разказват авери на Грозев.

Бегачката обаче била само началото на края на финансовото състояние на новинаря. Както е известно, Такова е голяма купонджийка и не пропускала парти, а Грозев чинно плащал тлъстите сметки по баровете, като покрай нея черпел и приятелките й. Новинарят заведе благоверната си и на луксозна почивка в Гърция, където посрещаха изгревите от нощните барове.

Хомеопатката обаче не обичала да си стои в София и затова вече цяло лято двамата с Богомил са по морето. Отсяданията в хотелите, сметките по морските клубове и ресторанти, разбира се, били дребни сметки за Грозев. Дори когато видял, че банковата му сметка е опразнена, новинарят пак не си отворил очите за разхищенията на приятелката си.

„Толкова е хлътнал, че се държи като хлапак“, клатят глава запознати. Че журналистът е влюбен като тийнейджър, го доказва и поведението му в социалната мрежа. Богомил редовно се обяснява в любов на Такова, засипвайки я със сърца, влюбени емотикони и реплики от типа „Моето момиче“, „Обичам те“ и пр. Новинарят очевидно няма притеснения, че излишната показност в публичното пространство може да му изиграе лоша шега покрай развода.

По документи той все още е женен за дъщерята на любимия актьор от „НЛО“ Антон Радичев – Кристина, от която има син. Според близки на Кристина, Богомил не е виждал малкия Теодор от няколко месеца и рядко се обаждал да пита как е. Не е ясно и дали плаща издръжка за сина си. Между другото, Мария също има деца, но нейните са достатъчно големи, за да се грижат сами за себе си и да не са пречка за новата афера на майка си.

Top
>