Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОГОВЕТЕ СЕ БИЕЛИ ЗА АЛБЕНА ВУЛЕВА, МАЙ ПАК ЩЕ СТАВА ХРИСТИЯНКА

БОГОВЕТЕ СЕ БИЕЛИ ЗА АЛБЕНА ВУЛЕВА, МАЙ ПАК ЩЕ СТАВА ХРИСТИЯНКА

albena-vuleva

Ожесточен спор коя от двете религии да изповядва водят Исус Христос и Аллах за Албена Вулева. Преди известно време родената като християнка бивша водеща на „Сигнално жълто“ прие исляма, но май отново ще последва православието.

„Преди известно време ми звънна непознат човек от Йордания, откри ме на месинджър. Той разпалено ми каза, че Исус Христос го е накарал да ми се обади във връзка с това, че съм приела исляма. Трябвало да се откажа, да се върна към християнската религия. И да съм направила това още същия ден – мъжът започна да ме убеждава пламенно…“, призна за преживяното Вулева в интервю пред столичен седмичник.

Тя е разказвала и преди, че преди да приеме исляма й се случило нещо подобно. Тогава обаче чула зов лично от Аллах.

„Тази битка на боговете за мен започва изключително много да ме изненадва. Няма да пренебрегна и обаждането на човека от Йордания. Такива сигнали са важни за мен, ще размишлявам дълбоко над разговора. Въпросният мъж ми обясни, че е шеф на отделението по акушеро-гинекология в някаква централна болница – не бил религиозен деятел. Объркана съм какво се случва“ ,озадачена е за божествена битката Вулева.

Тъй като вярва в сигналите свише, Албена допуска, че отново ще стане християнка, пише Уикенд. Въпреки това обаче ще продължи за изучава арабски и Корана.

Top