Вие сте тук
Начало > Издънки > ЯНА БЕСНЕЕ, БОЖАНА ВЕЧЕ НЕ КРИЕ, ЧЕ Е ХЛЪТНАЛА ПО ПЕТКО

ЯНА БЕСНЕЕ, БОЖАНА ВЕЧЕ НЕ КРИЕ, ЧЕ Е ХЛЪТНАЛА ПО ПЕТКО

Божана е направо обсебена от бизнесмена Петко Димитров, забелязват зрителите на „ВИП Брадър“. Шеф Кацарова непрекъснато го следва по петите и демонстрира симпатиите си към него, шумно го подкрепя по време на седмичните мисии и мазно го нарича „шефе“.

Кулинарката е толкова хлътнала по бизнесмена, че започна да готви специално за него и да угажда на прищевките му и без свян се изляга до него в кревата.

Божана се възползва от всеки кратък момент на близост с Петко, за да го докосва и да го гледа с обожание. Той очевидно няма никакви сантименти към нея, но пък се ласкае от вниманието й и я употребява за целите си в играта.

Димитров надъхва шеф Кацарова срещу конкурентите си и я ползва като обслужващ персонал. Даже коментира пред Ричард, че нейното предназначение в шоуто е ясно – да готви и да се върти в кухнята. Божана не чу тези думи и продължава  да се суети около Петко, въпреки че е сериозна обвързана с рекламиста Николай Ванчев.

Не е ясно как реагира Ники на ситуацията, защото той отказва да коментира участието на любимата си жена в риалити шоуто. Все пак едва ли му е приятно да наблюдава как хлътналата до уши Божана, която дори не осъзнава как изглежда в очите на зрителите.

Запознати издават, че най-гневна била съпругата на Петко – танцьорката Яна, която напусна шоуто в самото му начало заради здравословни проблеми на едно от децата им, пише „Уикенд“. Хубавицата се ядосвала, задето готвачката се отърква в мъжа й под претекст, че са съмишленици в играта. Тя била категорична, че Петко и Божана няма да останат приятели след края на шоуто, защото нищо не ги свързва.

Top
>