Вие сте тук
Начало > Шоу > БОНКА СЕ ЛЕКУВА ПРИ БАТЕ ЕНЧО В „ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА“

БОНКА СЕ ЛЕКУВА ПРИ БАТЕ ЕНЧО В „ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА“

бате енчо галя атанасова

Злата свекърва Бонка ще се лекува при Бате Енчо в продължението на сериала „Пътят на честта“. Това става ясно от фотос от снимачната площадка, публикуван от актрисата Галя Атанасова, която отново влиза в образа на кошмара за всички български снахи. Тя вече активно работи в новите епизоди на сериала, които се очакват от есента по Нова телевизия.

Още когато преди няколко седмици стана ясно, че „Пътят на честта“ ще има продължение след 2-годишна пауза, в публичното пространство заваляха въпроси за съдбата на Бонка. Тя и синът й Димитър са два от най-колоритните и запомнящи се образи в продукцията.

На финала на първия сезон и двамата бяха арестувани, а злата свекърва очевидно бе получила психични отклонения от злоба към снаха си Кера, изиграна от Силвия Петкова.

Съдейки по единствената към момента снимка от снимачната площадка, която тя е публикувала, в затвора ще я лекуват, а Енчо Данаилов, познат като Бате Енчо, вероятно ще влезе в ролята на нейния лекар.

ПЪЛЕН ШОК: БАТЕ ЕНЧО УРИНИРАЛ ВЪРХУ ИСТИНСКА МЕЧКА

Не е изключено той да е психиатърът, който ще върне разсъдъка на Бонка. Но също така е възможно тя да симулира заболяване, чрез което да продължи със злините и интригите си, които са мощен двигател за целия сериал.

От коментара, който Галя Александрова е написала към снимката си, става ясно, че двамата с Бате Енчо се срещат за първи път, но веднага са се харесали. „Бонка и Бате Енчо – любов от пръв поглед в „Пътят на честта“! И Умната ей…“, е написала актрисата.

От изтеклите в социалните мрежи снимки става ясно, че след като свекърва й и братът на мъжа й попадат зад решетките, Кера се връща в любимото си Царево. Тя се събира със старите си приятели там и заживява щастливо, поне докато лошите герои не се върнат в играта.

“ОЛ ИНКЛУЗИВ” ПОД ВЪПРОС ЗАРАДИ “ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА”

В същото време любимият й Калоян, изигран от Ивайло Захариев, продължава да се грижи не само за нея, но и за сина й Мартин, пише Уикенд. Бизнесменът става все по-близък с героя на Боби Турбото – бивша мутра. Забавен видеоклип, който Захариев пусна в социалните мрежи, издава, че на актьорите май им е доста горещо по време на работа.

Top
>