Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОРИС ДАЛИ НЕ ЖИВЕЕ С НОВАТА СИ ЖЕНА, КОЯТО МУ РОДИ СИН

БОРИС ДАЛИ НЕ ЖИВЕЕ С НОВАТА СИ ЖЕНА, КОЯТО МУ РОДИ СИН

борис-дали boris-dali

Борис Дали стана баща на трети син, но от друга жена, с която обаче не са семейство.

Изпълнителят на „Пиян“ все още си живее в Бобов Дол при родителите, коментират негови съграждани пред „Hotnews“. Новата му жена, която преди месец го дари с мъжка рожба, живее в София и се казва Веси. Тя отглежда сама бебето, като таткото ги навестява от време на време.

През по-големият период той прекарва в родния си град, където върти най-различни дейности, извън музикалната сцена. Най-често Борката отскача до София, когато има участие или е в околността, но това е рядкост, тъй като ангажиментите му са предимно в провинцията, разказват осведомени.

 БОРИС ДАЛИ СТАНА БАЩА ЗА ТРЕТИ ПЪТ

Младата дама, която от скоро е и майка се е нагърбила сама да отглежда детето си в София. Изглежда, че за толкова години най-накрая е усляла да омагьоса Борис Дали и да забраменее, но все пак не успява да свие гнездо с таткото. За певеца от дълги години се знае, че той не иска и не би живял на друго място, защото там развива своя бизнес.

Каква обаче е причината, Веси да не прави крачка към Бобов Дол, за да бъдат заедно, можем да гадаем. Твърде вероятно е родителите на певеца да не я приемат и затова да стои на страна от семейството му, коментират още в средите.

Борис Дали се слави от години със слабост към нежния пол.

Top
>