Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > БОРИСЛАВ МИХОВ: ВЯРВАМ В СЕБЕ СИ И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ

БОРИСЛАВ МИХОВ: ВЯРВАМ В СЕБЕ СИ И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ

В поредица от блицинтервюта FamousBG ще ви срещне с претендентите за „Мистър България 2016“. Запознайте се с Борислав Михов.

– Представи се.

– Борислав Михов, от град Варна, на 25 години. Завършил съм в Технически университет във Варна и съм магистър инженер по електроника.

– С какво се занимаваш?

-Работя като тестов инженер на автомобилна електроника в една американска фирма, която е в топ три, в своята сфера, в целия свят.

360f6771-037d-40b5-993d-f3ce60b3b10d– Как разбра за конкурса „Мистър България 2016“?

-Една приятелка ми предложи да се включа в кастинга и реших да се възползвам от възможността.

-Защо реши да участваш?

-Винаги ми е харесвала модата и шоубизнеса. А титлата на Мистър България би била страхотен старт към това начинание.

– Модата ли е нещото, с което искаш да се занимаваш?

-Да, определено тази сфера ми допада и бих желал да се занимавам с мода.

– С какво се отличаваш от другите претенденти?

-Отличавам се с интелект, визия и бърза адаптация. Наистина, конкуренцията е голяма, но това не ме притеснява, защото вярвам в себе си и във възможностите си.


– Как трябва да изглежда един мистър?

– Визията е основното, но не и достатъчното, за да бъдеш истински Мистър България. Трябва да бъдеш изключително комплексна личност, за да може да представиш България на ниво. Победителят трябва да е уверен, интелигентен, горд и уверен в личността си.

– Как поддържаш тялото си?

-В момента поддържам фигурата си главно с фитнес. Обичам спорта и от малък винаги съм се занимавал с някакъв вид спорт и това ми е подпомогнало да изглеждам така.бор

Занимавал съм се с плуване, волейбол, баскетбол, футбол, ММА, бразилско джу-джицу, сноуборд, сърф, колоездене, стрийт фитнес, фитнес и други.

– Харесваш ли се?

– Да, харесвам се. Човек трябва да се харесва и обича такъв, какъвто е и да се стреми към подобряване на тялото и душата си.

– Какво очакваш да ти донесе този конкурс?

-Очаквам конкурса и дай Боже титлата, да ми донесат нови и интересни запознанства, да се подобря в сферата на модата, да се забавлявам и да прекарам страхотни моменти, с усмивка на лицето.

bori

Top
>