Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БОРКО СОЛТАРИЙСКИ ИМА ПРОБЛЕМ С ОРИЕНТАЦИЯТА

БОРКО СОЛТАРИЙСКИ ИМА ПРОБЛЕМ С ОРИЕНТАЦИЯТА

Макар да живее от 3-годишен в София, певецът от „Ку-ку бенд” Борис Солтарийски трудно се ориентира в големия град. А най-голям кошмар са му столичните молове – влезе ли в някой от тях, тутакси се губи.

Преди няколко дни папараци засякоха вокалиста на Слави да се лута по етажите на търговски център. Музикантът беше рошав и с неподстригана брада, а тоалетът му също заслужаваше критики – върху черен дълъг пуловер беше навлечено късо яке.

Небрежният външен вид на Борис допълнително подклаждаше тиражираното в пресата подозрение, че съпругата му Аделина го е изоставила преди няколко месеца.

Докато се возеше на ескалаторите, 36-годишният музикант се озърташе уплашено. Погледът му търсеше точно определен магазин, но така и не го намираше. Щом стъпи на твърда земя, Солтарийски тръгна да издирва информационна табела, която да му помогне за ориентацията, пише „Уикенд“ .

След като дълго се взира в картата на мола, певецът най-сетне откри онова, което му трябваше – указание как да стигне до книжарница. После отново се метна на ескалатор и слезе на ниво -1, където се продават томчетата с художествена, научна и документална литература. В магазина за книги Борис удостои с внимание единствено щанда с промоциите. От там той си взе две четива с драстично намалени цени.

Top
>