Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БОЯН РАСАТЕ ОТРЕЧЕ ДЪЩЕРЯ МУ ДА Е ГАДЖЕ С ЦЕЦО: ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ „СЪРВАЙВЪР“

БОЯН РАСАТЕ ОТРЕЧЕ ДЪЩЕРЯ МУ ДА Е ГАДЖЕ С ЦЕЦО: ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА СПЕЧЕЛИ „СЪРВАЙВЪР“

цецо ермина ceco ermina

„Ермина трябва да спечели „Сървайвър“, защото е добро дете, добре възпитано, не влиза в интриги, добре тренирана е и се държи достойно!“ Това заяви пред „България Днес“ националистът Боян Расате, потърсен за коментар за участието на дъщеря му в предаването.

Расате сподели, че е доволен от щерка си. „Тя не е там заради 150-те хиляди, не е отишла да спечели, а да се забавлява, да си достави емоции, които ще помни цял живот. Изпитвам бащинска гордост“, признава Расате.

Със съпругата му Валя не подозират, че щерка им се е кандидатирала за „Сървайвър“. „Започна да обикаля напред-назад, сподели ни, че ходи на кастинги, но до последния момент беше в напрежение. Случвало се е да свалят одобрен участник от самолета и да му кажат, че отпада“, обяснява националистът.

Преди две седмици Ермина и останалите участници се прибраха от Доминикана, тъй като снимките на „Сървайвър“ са приключили по-рано. „Не я питам за развоя, искам, като гледам, да ми е интересно“, споделя Расате.

ФУТБОЛИСТЪТ ЦЕЦО ИЗНЕВЕРЯВА НА ГАДЖЕТО СИ С ЕРМИНА В SURVIVOR

След като 21-годишната студентка се прибира, само за седмица успява да навакса 5-те килограма, които е стопила от глад и игри на острова. „Това е скандално! Опразни ни хладилника, непрекъснато яде и е гладна. Казва, че гладът там е бил най-големият им проблем“, посочва таткото на Ермина.

Той проговори и във връзка с породилите се коментари – двойка ли са Ермина и футболистът Цветелен Ставрев, който имал приятелка.

„Отношенията на Цецо с неговата приятелка отдавна не са добри, но Ермина няма общо с това. Тя е мъжко момиче, което намира много по-добра комуникация с момчетата, отколкото с момичета. Ермина и Цецо имат добри приятелски отношения. Ако имаше нещо повече от приятелство, Ермина щеше да ми сподели. А не ми е споделяла с Цецо да са гаджета. Ермина има добри приятелски отношения и с един съученик, но който не знае и ги загледа отстрани, би решил, че са гаджета“, каза Боян Расате.

Top
>