Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БРАДЪРЪТ ПАЦО РАЗКРИ ГОЛЯМА ТАЙНА ЗА МИТЬО ПИЩОВА

БРАДЪРЪТ ПАЦО РАЗКРИ ГОЛЯМА ТАЙНА ЗА МИТЬО ПИЩОВА

пацо панайот paco panayot

Култовият риалити герой Панайот от „Биг Брадър“ направи интимно разкрие за своя стар приятел Митьо Пищова, с когото навремето са вършеели заедно из бардаците.

„С Митьо Пищова имаме случки, ама си пада малко измамник, мошеник. По онова време работех като диджей, а той държеше дискотека в Търново. Беше ме извикал на участие за една Нова година и понеже сме приятели се разбрахме да не ми плаща целия хонорар, а само 200-300 лева. После завъртя нещата и така отидоха тези парички. Поне н*ебах сервитьорката да не съм капо“, разкри Панайот пред онлайн предаването на Тото от „Скандау“ в „Ютюб“.

МИТЬО СИ ПОКАЗВА ПИЩОВА НА УЧЕНИЧКИ 

„Имам една нецензурината история с него. Бяхме у тях в Търново и дойде една моя фенка, беше си ме харесала. Запознахме с нея на неговата спалня, а той ни гледаше и мастурбираше. Заклевам се, че пи*ката му е малка. Всеки с малък пенис приказва, че му е голям“, добави Панайот

„Има едно малко апартаментче. Вероятно избива комплекси и по такъв начин се успокояваше. Спонсори спонсорираха конкурсите му, за да могат да намажат после нещо. Пращаха им момичетата на тях после“, допълва култовия риалити герой от Гълъбово.

Top
>