Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БРАТЪТ НА ЛИЛАНА СЕ ОЖЕНИ

БРАТЪТ НА ЛИЛАНА СЕ ОЖЕНИ

скилър-лилана- skilur

Бийтбоксърът Александър Деянов-Скилър, брат на певицата Лилана, се ожени за приятелката си, за която се сгоди миналата година. Цветелина има дълга и сериозна връзка с бийтбоксъра и бе плътно зад него по време на ареста му преди две години.

Припомняме, че сестрата на новобрачния Лилана, съдружникът й в IT компанията и нейният брат бяха задържани с обвинение за измами с европари,пише Хотнюз. Според обвиняването компании, ръководени от Лилана, са усвоявали европари, закупувайки еднакъв програмен продукт. „Моето агънце е чиста и почтена душа, надълбоко нравствен и преклонен човек “, оправдава любимия си Цветелина.

БРАТЪТ НА ЛИЛАНА – СКИЛЪР, СЕ СГОДИ ЗА МИСКА

Тя описа и обиска в дома, който тогава делеше с Деянов. Нахлуха като свирепи кучета и ме гледаха по какъв начин рева “. Докато Лилана лежа няколко седмици в затвора, Скилър беше освободен срещу парична гаранция от 100 000 лв., която по-късно бе намалена на 50 000 лв., които той сподели, че няма да плати в знак на протест срещу несправедливите според него обвинения. Дори обяви, че е готов да влезе в затвора, защото е съпричастен със съдбата на сестра си. Цветина и Скилър се запознават преди повече от 8 г., за да работят по съвместна песен.

Първата й песен „Ела към мен“ излиза през 2013 г. и е продуцирана именно от Скилър, отбелязва Лупа. Цветина освен с музика повече от 10 г. се занимава и с моделство. Родената през 1990 г. Цвети завършва журналистика и гръцка филология в Нов български университет, а по-късно прави и магистратура в Софийския университет със специалност „Връзки с обществеността“.

Top
>