Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БРАТЯ СТОРАРО С 50 КИЛА РАЗЛИКА

БРАТЯ СТОРАРО С 50 КИЛА РАЗЛИКА

стораро-фики-емрах

Точно 50 килограма е разликата между Фики и Емрах Стораро, като теглото на по-големия брат водина на кантара, пише „Уикенд“. По ирония на съдбата 17-годишният Емрах не може да качи килограми, а Фики не може да отслабне.

„Имах сериозни проблеми с килограмите в тийнейджърските години, тогава се запалих и по фитнеса. Смятам, че е важно човек да се поддържа, а тренировките са здравословни“, призна преди време големият син на Тони Стораро.

В началото на своята кариера той бе с мускулесто тяло и пилешки крака. За кратко време изпълнителят успя да се наложи като един от сексимволите във фолка. Фикрет Стораро набързо се намърда в мокрите фантазии на девойките с внушителната горна част на торса.

В последно време певецът се е отдал на спокойно съществуване и на дълго седене около обилните семейни трапези, което се е отразило на фигурата му, която е значително наедряла. Той има типичното за мъжте от турски произход наедряване в ханша, което вероятно се дължи и на прекаляването с традиционните за етноса сиропирани сладкиши, отбелязва изданието.

Изпълнителят дори не се опитва да прикрива килограмите си, които са точно 110. Още в забавното шоу „Като две капки вода“ си пролича, че по-големият от братята Стораро се облича от магазин „Грамадан“, защото не му стават повечето дрехи от колекциите на по-известните марки.

ЕМРАХ СТОРАРО НЯМА СПИРКА С ФОТОШОПА

За последната година Фики е налял около 20 килограма. Наскоро певецът призна, че е фен на пържените картофки със сирене, както и че яде нощно време, като набляга на телешки суджук, лютеница и много хляб. С признанието на сина на Тони Стораро стана ясно откъде са излишните му килограми – от нощното ядене, което според специалисти е най-вредно.

За разлика от Фики, брат му Емрах не може да наддаде и грам и прибягва до изработване на мускули с фотошоп. Най-малкият Стораро дори си спечели прякора Мъжката Андреа. Известният наследник е същински фотошоп хамелеон, като на всяка снимка изглежда по съвършено различен начин.

Top
>