Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БРЕМЕННА ЛИ Е ЦВЕТЕЛИНА ГРАХИЧ?

БРЕМЕННА ЛИ Е ЦВЕТЕЛИНА ГРАХИЧ?

цветелина-грахич

Бившата вокалистка на Слави Трифонов – Цветелина Грахич, крие от медийното пространство много важна новина! Тя и приятелят й Кристиян Шаламанов чакат бебе, което ще се появи на бял свят в края на месец март.

Босненката е в шестия месец, но е изключително суеверна и това е причината на се скрие от светлините на прожекторите и нищо да не се говори за нея вече няколко месеца. Това обаче е затишие пред буря, тъй като тя готви голяма бомба, която ще я изстреля отново на върха.

Изпълнителката е подписала договор с „Пайнер“ и музикалния продуцент Николай Пашев, който от две години продуцира млади таланти и от съвсем обикновени момичета и момчета прави истински звезди.

При него беше Джулия, а сега са младите надежди Денис Теофиков, Емрах и Ванеса, която се изявява с артистичния псевдоним Малката. Грахич и Кристиян са сгодени, но така и не стигнаха до мечтаната сватба, пише Блиц. Музикантът от ромски произход и Грахич имат сериозна връзка от няколко години.

Според някои именно той е причината Цветелина да напусне „Ку-ку бенд“ – босненката вече искала да създаде семейство и да си има дете, което било в разрез с договора й.

Top
>