Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > БРЕМЕННАТА МИРА: СЕМЕЙСТВОТО ВЕЧЕ Е ПО-ВАЖНО ОТ КАРИЕРАТА МИ

БРЕМЕННАТА МИРА: СЕМЕЙСТВОТО ВЕЧЕ Е ПО-ВАЖНО ОТ КАРИЕРАТА МИ

мира-mira

„Когато разбрах, че съм бременна, осъзнах, че семейството ми е по-важно от музикалната кариера. Приоритетите ми се промениха – казвах си, че е по-добре на мен да ми е лошо, но на бебето да му е добре. След раждането може и да се върна на сцената, но никой не знае какво ще се случи след една година“. Това заяви пред „България Днес“ фолк певицата Мира, която навръх Великден разкри, че носи момченце в утробата си.

Изпълнителката е в четвъртия месец, като в началото на бременността е имала трудни моменти, но вече всичко преминава по-спокойно. И не се оплаква, защото знае, че при други жени бременността може да протече много по-тежко.

„От началото на годината всичко ми се случи много бързо. Навръх Нова година приятелят ми ми предложи брак, а месец по-късно забременях. Не сме подписвали, но за мен раждането на дете е повече от всеки подпис. Искам да благодаря на човека до мен, че ме подкрепя постоянно и с него сме едно семейство“, сподели още пред вестника Мира.

ПЕВИЦАТА МИРА: МИТКО ДИМИТРОВ ЗАБРАНИ ДУЕТА НИ С МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ

Певицата разкри, че ще продължи с участията си до месец май и след това спира, за да се отдаде на майчинството. „На моите изяви има много танци, а положението ми вече не го позволява. Хубаво е да имаш любовта на публиката, но когато се прибереш вкъщи, си сам. Затова в един момент приоритетите се променят. Благодарна съм, че имам една чудесна и положителна година след тежките периоди на пандемия и война“, добави Мира.

Бъдещата майка е категорична, че ще се опита да възпита момченцето си да е добър човек, който да оценява това, което се прави за него. И за нея няма значение каква професия ще си избере, а да помага светът да се превръща в едно по-добро място.

„Повече от 20 години с песните си се стремях да разказвам истории, да усмихвам и да веселя. Дойде ред и на моята приказка. В нея водеща отново е музиката. Именно тя ни събра, когато най-малко очаквахме. С първия поглед, с първия допир усетих, че той е моята любов, моята сила, моята опора, онова, което винаги съм искала в живота си. И ето ни днес в очакване на нашата първа рожба. Момченцето, което ще олицетвори любовта, която си мислех, че съществува само в приказките“, заяви емоционално Мира.

Top
>