Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > БРИТАНСКО ИЗДАНИЕ С МАТЕРИАЛ ЗА АЗИС

БРИТАНСКО ИЗДАНИЕ С МАТЕРИАЛ ЗА АЗИС

Едно от най-популярните британски издания Dazed посвети обширен материал на Азис, разказвайки подробно за неговия живот, музиката му и все по-големите му успехи на музикалната сцена.

Медията е известна с това, че предлага на читателите интересни публикации в областта на музиката, киното, модата, изкуството и множество креативни идеи. Ето защо феноменалните постижения на родната звезда, който покорява с неподражаемия си стил публиката, не останала незабелязана от британските журналисти.

С всеки изминал ден Азис печели все повече популярност в България и далеч отвъд границите на държавата ни и така успехите му достигнали и до изданието от Острова.

Журналистите от Dazed били изключително силно заинтригувани от Азис като личност и изпълнител и решили да му посветят пространен материал, в който да разкажат всичко за изпълнения му с интересни събития и предизвикателства живот. Те се свързали с хитовия певец, който дал специално интервю и споделил от първо лице любопитни факти за себе си и своята музика.

Top
>