Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > BTV СПИРА ПОЛИЦЕЙСКИЯ СЕРИАЛ „ОПАСНИ УЛИЦИ“

BTV СПИРА ПОЛИЦЕЙСКИЯ СЕРИАЛ „ОПАСНИ УЛИЦИ“

опасни улици

bTV спира турския сериал „Опасни улици“, който от години се излъчва непосредствено преди централната информационна емисия на телевизията.

Последният епизод от 13-я сезон на кримисапунката ще бъде показан на 29 октомври. В южната ни съседка в момента върви 14-и сезон на сагата, но той ще бъде завъртян у нас най-рано догодина.

На мястото на „Опасни улици“ на 30 октомври по bTV тръгва нов турски хит – „Свободен дух“. Това е сериалът, покрай който красавицата с български корени Демет Йоздемир се влюби в колегата си Джан Яман.

Двамата се загаджиха на снимачната площадка на продукцията през 2018-а и до днес са неразделни. Когато връзката им стартира, миловидната брюнетка все още имаше друг интимен партньор – Сечкин Йоздемир.

Сюжетът на теленовелата, която в Турция е под името  „Ранобудна птица“, разказва за момиче, което работи в кварталното магазинче на баща си, пише Уикенд. Един ден обаче разбира, че в рекламна агенция, чиято служителка е сестра й, има вакантна длъжност, която получава. Там я очакват сложни отношения със синовете на собственика.

Top
>